Pupil van de week: Luca van Es (JO8-3)

31-05-2018 om 18:22 DESK Nieuws, JO8-3, Welpen

Heel veel plezier Luca!

Komende zondag staat de topper voor DESK in de nacompetitie voor promotie tegen Philippine uit Zeeuws Vlaanderen op het affiche en dus is er ook weer een pupil van de week én de finale van de DESK penaltybokaal.

Aanstaande zondag 3 juni zal Luca van Es uit DESK JO8-3 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Luca is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – Philippine speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Luca aanstaande zondag is als volgt:

•     Luca start met de technische bespreking van DESK 1
  •     Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  •     Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO8-3 mee lopen in de line-up
  •     Luca zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  •     Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Luca.

Luca van Es is zeven jaar oud en is op vijf jarige leeftijd bij de DESK Kanjers begonnen met voetballen. Even was hij gestopt, omdat hij de wedstrijdjes nog spannend vond, maar Luca is weer terug. Toen zijn vrienden Jits en Lars ook gingen voetballen kwam Luca weer terug en heeft hij in de JO8-3 een hecht team om zich heen, die samen met elkaar door het vuur gaan.

Het leukste vindt Luca scoren in de wedstrijden op zaterdag samen met zijn maatjes. Dag in dag uit is Luca met voetbal bezig, alles draait om voetbal.

De favoriete voetbalclub van Luca naast DESK is Feyenoord. Hoe kan het ook anders. Zijn ooms en tantes van de ouwe heer van Luca komen allemaal uit Rotterdam. Hij is ermee opgegroeid!

De idool van Luca is Christiano Ronaldo, die neemt dan ook een pontificale plek in op zijn slaapkamer.

De voorspelling van Luca voor de wedstrijd DESK – Philippine van komende zondag is winst voor DESK.

Wij wensen Luca en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – Philippine.

Tags: , ,