MO13-1 KAMPIOEN!

04-06-2018 om 19:56 DESK Nieuws, Speciale aandacht, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 2 juni was het zover. De speelsters van MO-13 hadden de dagen vooraf hun vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendinnetjes en buren gevraagd om te gaan kijken aan de Eikendijk. De laatste wedstrijd uit de voorjaarscompetitie stond op het programma en er kon eigenlijk niets meer fout gaan tegen hekkensluiter Oisterwijk. Toch was er enige spanning te zien bij zowel de speelsters als hun coaches. Maar dat was nergens voor nodig, het team had na een moeizame eerste wedstrijd welke met een gelijkspel werd afgesloten vervolgens alle wedstrijden gewonnen. Iedereen begon in een goed einde te geloven toen de afgelopen weken de koplopers Audacia en Wilhelmina aan de zegekar werden gebonden zodat onze meiden zelf koploper waren geworden.

De wedstrijd begon en ondanks het verschil op de ranglijst gaf Oisterwijk het eerste kwartier goed tegenstand. Maar met het eerste doelpunt was de ban gebroken, zeker omdat keepster Eva een aantal goede reddingen verrichtte. MO-13 ging met een geruststellende 3-0 voorsprong de rust in. In de 2e helft ging het als vanouds, mooie aanvallen en een solide verdediging zorgden voor een ruime 8-0 overwinning. Na het laatste fluitsignaal volgde een oorverdovend applaus, werd er gezorgd voor geel/blauwe rookpluimen en kregen de meiden champagne.

De meiden werden vervolgens gehuldigd in de bestuurskamer van DESK, voor de meesten was dit al de 2e keer want ook vorig jaar werd een kampioenschap gevierd. Ze werden één voor één toegesproken en ontvingen vanuit de club een diploma en medaille. Ook de coaches Jolanda en Patricia en trainer Martijn werden terecht in het zonnetje gezet, zonder hen zou dit kampioenschap mogelijk nooit zijn behaald. Of dit allemaal nog niet genoeg was kregen de meiden op het terras bij de kantine een originele kampioenstaart aangeboden. Het bleef nog lang gezellig, iedereen die aanwezig was kan terugzien op een zeer geslaagde dag na een geweldig seizoen.

Eva, Nessa, Femke, Nine, Merle, Nova, Jesmay, Maartje, Zoë en Emily, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!!

Tags: , ,