Yves Silvertand wint Penaltybokaal 2017-2018

04-06-2018 om 20:00 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Wedstrijdverslagen

DESK Penaltybokaal 2017-2018

De jeugd van DESK mocht tijdens de thuiswedstrijd DESK – Philippine in de rust tweede doelman Sje op de proef stellen vanaf 11 meter. Het gehele seizoen werd de tweede doelman van DESK door alle jongste jeugdteams vanaf de penaltystip getest. Spelers en speelsters met drie treffers uit drie strafschoppen streden vandaag om de felbegeerde penaltycup.

Deelnemers van dit seizoen die de finale wisten te halen waren: Djayden Boelen (JO9-3), Floortje de Jong (MO11-1), Isa van de Ven (MO9-1), Jim vd Wouw (JO8-2), Joshua van der Plas (JO9-2), Naud Bolk (JO8-2), Peppijn Pompert (JO9-1), Stella Ren (MO11-2), Stijn v/d Pas (JO10-1), Tim Muskens (JO10-2), Tim V Efferen (JO10-2), Tom Versluis (JO10-2) en Yves Silvertand (JO10-2).

In de eerste ronde van de finale mochten alle deelnemers en deelneemsters twee penalties nemen. Degene met de vol benutte pingels gingen door de de halve finale. De spelers en speelster met twee benutte pingels waren Tim Muskens, Tom Versluis, Yves Silvertand en Floortje de Jong.

Uiteindelijk bleven er twee finalisten over. Floortje de Jong en Yves Silvertand die het meest trefzeker waren. De twee finalisten streden hard en deden voor elkaar niets onder. Een strafschop op zeven verder bracht uiteindelijk de winnaar van de Penaltybokaal 2017-2018.

Een bloedstollende reeks van strafschoppen tussen Floortje de Jong (MO11-1) en Yves Silvertand (JO10-2) leverde Yves als meest trefzekere penaltynemer van de jeugd dit seizoen op.

Floortje gefeliciteerd met jouw geweldige prestatie als enige meisje die gestreden heeft voor het meisjesvoetbal, samen met Stella. Yves Silvertand gefeliciteerd met jouw bokaal van de DESK Penaltybokaal 2017-2018.

Alle overige deelnemers en deelneemster van deze finale ook gefeliciteerd met jullie finaleplaats!

Volgend seizoen weer een nieuwe kans!

Tags: , , ,