Kanjers genieten in Helvoirt

10-06-2018 om 10:47 Kanjers M1, Kanjers M2, Kanjers M3, Kanjers M4, Kanjers M5, Wedstrijdverslagen

Stralende gezichten en 160 stuiterballen

Het seizoen voor onze veertig DESK Kanjers zit er weer op. Extra trainen op maandag, woensdagmiddag de reguliere trainingen en eens in de twee weken een Mini Toernooi tegen de Kanjers uit de regio. De laatste trainingen en toernooien zijn reeds geweest en voor sommige Kanjers zijn er nog het Mini Sluittoernooi in Helvoirt en volgende week het toernooi bij sv SSS.

Vandaag dus met vier teams afreizen naar het pitoreske en oh zo mooie Helvoirt. De organiserende vereniging, vv Helvoirt, had een compleet dagprogramma voor maar liefst 160 Kanjers in de leeftijd van 5 en 6 jaar opgesteld. Een record aantal deelnemers werden gastvriendelijk ontvangen en kregen het programma met daarop 14 toernooirondes ingedeeld voor 28 deelnemende teams. Voorafgaand aan het werden alle teams met de mascotte op de foto gezet.

DESK was vertegenwoordigd met vier Kanjer teams. Ieder team voorzien van een leider gingen ieder hun richting op naar het eerste onderdeel van de dag. Op het hoofdveld van Helvoirt was een compleet spellen parcours uitgezet. Van penaltyschieten, dribbelestafette, driebenenvoetbal, tot een complete stormbaan, voetbalbowlen, flessenvoetbal en heel veel partijtjes.

Vanaf ’s ochtends 9 uur stonden de Kanjers te stuiteren om deel te nemen aan het geweldige toernooi bij Helvoirt. Het begon met een strakke planning van veertien onderdelen. Voor de pauze werd er op het hoofdveld gestreden door alle Kanjers. Bij de waterestafette waren het de Kanjers van DESK die de ouders een nat pak bezorgden. Geen overbodige luxe overigens met het heerlijke weer. Om 12:oou werd er door vv Helvoirt voor alle teams een heerlijke lunch getrakteerd met de nodige ranja.

Even weer energy tanken na een inspannende ochtend om ’s middags weer te vlammen voor de wedstrijden. De teams gingen er flink strijdbaar in. Heel veel doelpunten en mooie aanvallen, waarbij al aardig gecombineerd werd, zorgden voor veel plezier bij alle Kanjers. Een enkeling koelde de pijntjes met een flinke zak ijs en gingen daarna weer vol aan de bak.

Nadat alle onderdelen afgerond waren, volgde er een echte prijsuitreiking. Voor alle 160 stuiterballen waren er de groepsfoto’s die bij aankomst genomen waren door de huisfotograaf van Helvoirt, het nodige snoep in een snoepzak voor iedereen EN voor ieder spelertje een prachtige medaille.

Allemaal Kanjers en kampioenen!

Dank aan alle ouders en leiders van onze Kanjerteams en een zeer speciale dank voor alle vrijwilligers van vv Helvoirt die deze fantastische herinnering bij onze Kanjers op het netvlies hebben gezet.

Top toernooi!

Tags: , ,