Selectietrainers jeugdteams seizoen 2018-2019

12-06-2018 om 19:51 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Speciale aandacht, TC Jeugd

Even voorstellen

De Technische Commissie jeugd heeft als taak om de speerpunten van het voetbalbeleidsplan 2015-2020 jaarlijks te vertalen naar een operationeel plan. De missie die we als vereniging hierbij nastreven is:

Doelstelling van de vereniging in hoe het haar leden wil bedienen:

“Het bieden van een platform voetbal waarbij binnen de voetbalvereniging ieder lid de kans krijgt te spelen op zijn of haar niveau. Door persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing wordt presteren en plezier mogelijk. De organisatie wordt ingericht op basis van betrokkenheid met/tussen leden – samenwerking – duidelijke en transparante communicatie en een stabiel beleid. Zodat je kunt zeggen dat een DESSER trots is op vv DESK.”   Kortom en veilig en plezierig leerklimaat creëren, waarin elke speler (en trainer/coach) zichzelf maximaal kan ontwikkelen”, te bereiken op basis van de 3 P’s (Plezier, Prestatie en Presentatie).

Binnen de kaders van het beleidsplan dienen de faciliteiten geregeld te zijn om de afgesproken doelstellingen na te streven. Een belangrijke pijler voor de TC Jeugd is om te zorgen dat er voldoende gekwalificeerde selectietrainers aangesteld worden. Ook voor het seizoen 2018 – 2019 is de TC jeugd erin geslaagd om een aantal enthousiaste voetbalmensen hiervoor te vinden.

We stellen ze even aan je voor:

JO8 selectie:                     Esther van der Woerd

JO9 Selectie:                     Ron Damen

JO10 Selectie:                   Jody van der Plas

JO11 Selectie:                   Eric van den Berg

JO12 Selectie:                   Nog in te vullen

JO13 Selectie:                   Marco Damen

JO14 Selectie:                   John van der Pasch

JO15 Selectie:                   William Saleming

JO17 Selectie:                   Toon Stokkermans, Pascal de Kort

JO19 Selectie:                   Gerben Burgmans, Remco van Loon

De trainingen voor de keepers van alle jeugdteams zullen ook dit jaar weer verzorgd gaan worden onder leiding van Emile Albers.

Het team aan trainers zal worden ondersteund door en team van Hoofd Jeugd Opleidingen, wat wordt aangestuurd door Mathieu van der Steen, die als Hoofd Jeugdopleiding voor de gehele jeugdafdeling is aangesteld. Mathieu zal hierbij ondersteund worden door Ico Ronner en Gerben Burgmans. Het team zal onderling de taken op de juiste wijze verdelen, hetgeen de komende maanden zal worden gecommuniceerd.

Namens de TC jeugd
Maarten de Jong