Mathieu vd Steen, proficiat met je diploma Hoofd Opleidingen B!

12-06-2018 om 20:02 DESK Nieuws, Speciale aandacht, TC Jeugd, Technische Zaken

Supernieuws uit Zeist

DESK mag trots zijn! Mathieu van der Steen (Hoofd Jeugd Opleidingen) heeft maandagavond zijn diploma Hoofd Opleidingen B van de KNVB Academie ontvangen. Hij is daarmee een van de eerst vijf Hoofd Opleidingen in de afdelingen Zuid I en Zuid II. Een superprestatie!

Samen met bestuurslid Wim Nuijten had Mathieu gisteren een laatste bijeenkomst waarbij hij zijn eindpresentatie gaf over de resultaten van de cursus voor Mathieu en DESK, gevolgd door een levendige discussie en de uitreiking van het diploma. Resultaten omvatten zaken als een gestructureerde aanpak van de jeugdopleiding van DESK, het uitrollen van de interne scouting en het opstarten van het K&P programma om uiteindelijk tot Regionale Jeugdopleiding uit te groeien.

Uiteraard is Mathieu zelf ook ontzettend trots op zijn diploma. “Dit is voor mij en de club weer een mooie stap vooruit is. En het laat zien dat we met z’n allen druk bezig zijn met de ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Het heeft mij in deze cursus handvatten gegeven om dit nog verder uit te bouwen!”

Mathieu, proficiat met je diploma!

Tags: , ,