Selecties 2018-2019 gepresenteerd

14-06-2018 om 23:34 Dames, DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Senioren, Speciale aandacht, Vrouwen 1, Vrouwenvoetbal

Zo, het is nu écht bijna zomerstop op d’n Eikendijk. Ook de heren en dames van de selectieteams mogen de vakantie in. Zij moesten donderdagavond nog één keer opdraven bij DESK voor de jaarlijkse presentatieavond, waarin duidelijk werd wat de selecties voor het seizoen 2018-2019 zijn.

Secretaris Christ van Wezel opende de avond op z’n Christs: een pakkende, bondige speech. Daarna nam voorzitter Vrouwenvoetbal Ed van Ham het woord over. Hij vertelde over de doelstellingen voor komend seizoen voor DESK VR1, introduceerde de nieuwe hoofdtrainer Rigean Pungi en presenteerde daarna de selectie inclusief staf. Een aantal nieuwelingen, veel bekende gezichten; daarover later meer.

Na Ed was het de beurt aan TC-leden Jan van Woensel en Wilfried Domenie. Zij vertelden over de doelstellingen van de selectie en presenteerden de staf en selectie van de heren, inclusief de nieuwe hoofdtrainer Tom Heijkoop. Laatstgenoemde rondde de avond af en stuurde iedereen tegen de klok van 22.00 uur echt de zomer in.

Goed, nu écht vakantie!

Foto’s van de avond staan op onze Facebookpagina.