DESK Kanjers trakteren op vaderdag

18-06-2018 om 18:02 Wedstrijdverslagen

DESK Kanjers pakken prijzen bij SSS

Zondagochtend om 09:00u vond de aftrap voor de Kanjers van DESK al plaats bij sv SSS in Udenhout. Menig vader stond met een lege maag langs het voetbalveld in Udenhout om hun Kanjers te supporten. Geweldige actie van de gastploeg die alle vaders een tegoedbon gaf bij aankomst voor vaderdag. Een draai aan het rad van fortuin en vollop prijzen konden alle vaders winnen.

De koffie achter de kiezen en op naar het hoofdveld. DESK nam deel aan het prestigieuze toernooi waar flinke prijzen gewonnen konden worden. Met drie teams stonden de Kanjers te trappelen voor de aftrap. Alle drie de teams van DESK speelden hun openingswedstrijd tegen een van de vele teams van Gudok. Er werd lustig op los gecombineerd en er vielen vele doelpunten.

Even een kwartiertje rust en op naar de volgende krakers tegen de volgende teams van Gudok. Trainers Soyer en Cleijn van DESK M1 zagen hun team heerlijk voetballen en flink scoren. De andere teams van DESK onder leiding van Mark Tiggelman en Angelo Snoeren streden ook flink samen met hun teamgenootjes.

De derde wedstrijdjes van alle drie de Kanjers teams werden gespeeld tegen het altijd pittige Zigo. Een sterke tegenstander uit Tilburg Noord met fysiek sterke voetballertjes. DESK M1 wist na een 2-0 achterstand de score gelijk te trekken op karakter en inzet. De ploeg van Soyer en Cleijn speelde knap 3-3. Bij het team van Angelo Snoeren was het ook fysiek aan poten. Luke werd door een loszwaaiende arm geraakt op zijn neus en werd aan de kant verzorgd aan zijn bloedneus.

Ook de kleinste van de Kanjers van DESK, Ties, had er flink plezier in en schuwde de duels niet. Hij genoot zichtbaar van het voetballen met zijn teamgenootjes op het hoofdveld bij sv SSS. Na de derde wedstrijd volgt er een pauze van een uur waarin de spelertjes hun energie op een flink springkussen los laten. Bij het springkussen werd een filmsterretje ontdekt in levende lijve. Rugzak, rugzak, … een van de aanwezige spelertjes op het springkussen leek sprekend op Dora the Explorer. Zelfs het rugnummer klopte achter op het shirt.

Wedstrijdje vier stond op het beginnen en de tegenstanders van alle DESK Kanjers mochten aantreden tegen sv SSS. Het laatste duel voor onze toppers van DESK werd gespeeld tegen ’t Zand uit Tilburg. Alle spelertjes werden bij de huldiging voorzien van chips en een schitterende medaille. DESK M1 won de sportiviteitsprijs van poule A waarna er uitbundig gefeest werd. Mees, Siem Soyer, Floris, Dio, Ole, Luka, Julian, Cliff, Raf, Ties, Xemsidin, Milo, Milan, Damian, Javayri en Luke hebben geweldig toernooi gespeeld.

Een heerlijke voetbalochtend voor de Kanjers en een speciale dank voor de fantastische organisatie bij sv SSS.

Foto’s komen via wertransfer

Tags: , , , ,