Harry en Yvo, bedankt!

02-07-2018 om 18:08 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

Afgelopen vrijdagavond vond de afsluiting van het seizoen voor de huidige selectie plaats. Na een mooi seizoen, gestreden om het kampioensschap, werd er een streep onder het sportieve jaar gezet. Naast een korte terugblik op het seizoen werd er ook afscheid genomen van twee toppers. Hoofdtrainer Harry Biemans, die even een sebatical neemt en Yvo van Engelen die zijn voetballoopbaan afsluit bij Vlijmense Boys, daar waar hij ook begonnen is met voetballen.

Aangekomen op de Eikendijk klinkt de muziek al uit de speakers, verzorgd door Jimmy Jansen en staan de hapjes en de drankjes al klaar voor de feestavond. Nadat alle genodigden aangekomen zijn en voorzien zijn van een drankje neemt Harry Biemans het woord.

Drie seizoenen trainde Harry de selectie en vrijdag nam hij voor het laatst het woord voor de groep. Een geweldige tijd heeft hij bij DESK gehad, zoals hij zelf aangaf. Sportief gezien misschien iets minder, maar er is een goede basis gezet voor een gezonde toekomst. De doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren. Afgelopen seizoen kende Harry en zijn staf een zeer jonge krappe selectie. Vaak werd er ook een beroep gedaan op de jeugd om de selectie daar waar nodig aan te vullen met spelers. Het seizoen werd afgesloten met een tweede plaats achter de kampioen JEKA.

Gezien de uitbreiding van de selectie en de doorstroming van de A-jeugd kan het volgend seizoen een sportief mooi seizoen worden. Mede dankzij Harry en de staf hebben zij ervoor gezorgd dat er een goede basis is gelegd voor de toekomst. Harry roemde de betrokkenheid van de aanwezige “vaste” supporters inclusief de harde kern van DESK Vrouwen 1. Personen die er altijd zijn voor DESK, échte Dessers. Voor allen had hij een persoonlijk woordje en een bedankje.

Daarna volgden de spelers die zich afgelopen seizoen ingezet hebben. De rustige, maar o zo bevlogen sportman, Harry Biemans complimenteerde de groep, de staf en alle aanwezigen en dankte hen voor de drie geweldige seizoenen aan de Eikendijk. Mocht hij in de buurt en de gelegenheid zijn dan komt hij zeker nog eens langs op de Eikendijk.

Naast het afscheid van Harry werd er ook afscheid genomen van een speler die twee seizoenen centraal in de verdediging van DESK speelde. Yvo van Engelen. Met een trackrecord aan voetbalervaring waar je u tegen zegt, nam Yvo het woord over van Harry. Ook Yvo bedankte de selectie, de staf en alle aanwezigen voor hun betrokkenheid en steun aan het vlaggenschip. Yvo wenstte de selectie veel succes voor de toekomst en had voor iedereen ook een persoonlijk bedankje.

Yvo, veel succes en plezier bij jouw oude club Vlijmense Boys! We zien je graag nog eens langs de lijn aan de Eikendijk bij DESK.

Secretaris van DESK, Christ van Wezel, nam ook het woord en sprak de selectie en in het bijzonder Harry en Yvo toe. Hij bedankte beiden voor hun inzet en steun die zij afgelopen seizoenen voor DESK hebben gegeven.

De staf van DESK had ook nog een verrassing voor Harry. Een schitterend fotoboek met een complete terugblik op drie seizoen DESK. Een geweldig mooie herinnering voor Harry als hoofdtrainer van de club. Na het officiële deel met speeches ging Jimmy los en draaide hij het volume vol open en werd er een heerlijk feest van gemaakt. Er werd teruggeblikt op afgelopen seizoen, veel gelachen en op een mooie manier afscheid genomen.

Harry en Yvo, bedankt!

Tags: , ,