Agenda

Aftellen naar de DESK pubquiz

Aftellen naar de DESK pubquiz

Boek jij een van de laatste tafels?

Over een twee en een halve week barst het clubhuis van DESK uit zijn voegen voor de derde editie van de DESK PUBQUIZ. Dit jaar nog groter, grappiger en bomvol voetbalfeiten!

Het Quizgenootschap legt momenteel de laatste hand aan de rondes en de vragen en heeft al menig uur overleg en voorbereiding in de beentjes. Beschik jij over voetbalkennis en wil je een avondje vol anekdotes, voetbalfragmenten en ken jij genoeg voetbalfeiten? Reserveer dan nu nog een plekje voor deze unieke én authentieke voetbalquiz!


Prijzen
Natuurlijk staat een gezellige avond centraal maar de beste drie teams kunnen ook een geldprijs verdienen. De prijzen variëren van € 50,- tot en met € 150,- en worden mede mogelijk gemaakt door enkele sponsors die de club en het quizgenootschap een warm hart toedragen.


Aanmelden
Teams kunnen voor slechts € 25,- een tafel bemachtigen. Dit seizoen is er wederom plaats voor maximaal 40 teams die kunnen deelnemen aan de vv DESK Pubquiz. Lijkt het jou dus leuk om samen met vrienden en/of vriendinnen deel te nemen aan de derde editie van de vv DESK Pubquiz? Meld jouw team dan snel aan via onderstaand inschrijfformulier.

Ben er snel bij want bomvol is vol!


Heb jij je nog niet ingeschreven?

Boek dan nu samen met jouw teamgenoten één van de laatste tafels. Mis dit geweldige evenement niet en schrijf je nu nog snel in!


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
Aantal inschrijvingen: 2 (personen: 6)
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven