Agenda

Gratis voetbalclinic voor meisjes!

Datum 7 sep 2018
Tijdstip 18:30 - 19:30 uur
Locatie Sportpark Eikendijk
Gratis voetbalclinic voor meisjes!
DESK speelt meisjesvoetbal in alle leeftijdscategorieën.

 
Het meisjesvoetbal is de laatste jaren sterk in opkomst door de successen van het Nederlands Vrouwenvoetbal. Steeds meer meiden kiezen ervoor om in teamverband met andere meisjes te gaan voetballen. 

Wat is er niet leuker dan samen met jouw BFF's te voetballen en daarna met tien föhns op een rij je opfrissen en nog wat te drinken in het clubhuis. 

Schrijf je nu in! 

Op vrijdag 7 september vindt er een speciale meisjesvoetbalclinic plaats bij DESK. Deze wordt gegeven door ervaren meisjestrainers en is speciaal voor meisjes in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 15 jaar. 

De voetbalclinic is helemaal gratis en heeft als doel om meisjes die nog niet voetballen kennis te laten maken met deze geweldige teamsport. 

De clinic is op 7 september van 18:30u tot 19:30u op sportpark Eikendijk bij DESK. Om je aan te melden hoef jij of je ouder/verzorger alleen maar een mailtje te sturen naar woutersusanne@me.com met jouw naam, leeftijd en dat je graag mee komt voetballen op 7 september bij de Meisjesvoetbalclinic. Deelname is geheel gratis. 

Dus aarzel niet, trommel al jouw vriendinnen op en stuur een mailtje!

Tot 7 september.

Terug naar boven