Rabobank E-Sport Toernooi: FIFA18 (Jeugd)

02-12-2017 om 13:42 Geen categorie

2017-12-10-fifa18

Update: Extra plaatsen!

Geef je snel op! VOL=VOL

Het Rabobank Kersttoernooi is dit seizoen het Rabobank E-Sport Toernooi. Door de verbouwing van de Werft zijn we niet in de gelegenheid om het traditionele Rabobank Kersttoernooi in de Werft te organiseren. Om onze leden toch een voetbal gerelateerd evenement te laten beleven, hebben we gekozen voor een FIFA18 toernooi waar de jeugdleden van DESK (tot en met JO15) aan deel kan nemen.

De dag, dinsdag 2 jan, bestaat uit een middag (13.00 – 17.30 uur).

Op basis van leeftijden worden de deelnemers ingedeeld in een dagdeel. Het doel is een leuke middag voor de DESK leden waar zij op een andere manier bezig zijn met voetbal. FIFA18 is erg in trek bij zowel de jongere als oudere leden. Hier spelen zij een individuele competitie tegen hun eigen leeftijdsgenoten. Iedere speler speelt minimaal 4 rondes.

Naast het meespelen is het als toeschouwer ook geweldig om naar te kijken. Tevens kunnen alle deelnemers op de foto met hun favoriete speler uit de FIFA18 competitie. Er wordt een grote Greenwall geplaatst worden waarop hun favoriete speler ingezet kan worden.

Kortom een leuke, competitieve & sportieve dag voor de leden van DESK!

Benieuwd?

Wil je mee doen?

Geef je hieronder snel op want VOL=VOL! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 23 december 2017 of tot wanneer alle plaatsen voor deelname aan het toernooi vol zijn.

Wees er dus snel bij!

 

Tags: , , ,