Fun2Move

Plezier & Bewegen voor alle basisschoolleerlingen in Kaatsheuvel!


Een samenwerking tussen V.V. DESK, KGV, Leerrijk!, Bravoo, Rabobank en NOC*NSF biedt alle basisschoolleerlingen in Kaatsheuvel de mogelijkheid aan om onder deskundige begeleiding te bewegen, te sporten, te spelen, lol te hebben, beter te worden. Denk hierbij aan allerlei sporten en spellen en combinaties daarvan. Van met zijn allen apekooien tot proeflessen judo, van free running tot voetbal, van sporten die nog niet bestaan tot spellen die je je nog lang zult herinneren, van een waterbaan bij mooi weer tot ijshockey als het nog eens mocht gaan vriezen, alles kan aan de orde komen. De enige dingen die altijd zullen gelden is dat het plezier voorop staat en dat het je regelmatig zal uitdagen om beter te gaan bewegen.

Meld je hier aan voor de eerste proefsessies die op 1, 15 en 29 mei en op 12 juni op het terrein van V.V. DESK aan de Eikendijk gehouden zullen worden. We starten telkens om 15:30 en gaan dan tot 17:00 met zijn allen met veel plezier sporten en spelen. Deelname aan Fun2Move is geheel gratis.
Inschrijfformulier Fun2Move
*
*
*
*
Deelname aan Fun2Move is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook. De verstrekte persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt in het kader van Fun2Move. Voer hieronder naam en datum in voor akkoord en deelname.
*
*
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven