Nieuws

DESK Kerstbingo verwent iedereen

24 december 2018
www.vvdesk.nl
Prijzenpaleis op d'n Eikendijk. 

Afgelopen zondagmiddag was de jaarlijkse editie van de vv DESK Kerstbingo. Was-ie nou op zaterdag, omdat er zondag ingehaald moest worden tegen RWB, of is-tie nou op zondag omdat de inhaalwedstrijd tegen RWB verplaatst werd naar volgend jaar? Antwoord was dus het laatste. De Feestcommissie van DESK had een gruwelijk blik sponsoren opengetrokken. De prijzen werden aangeboden door Sealskin (Jan van Woensel), bakkerij Boogers/Piekfijn, bakkerij Bierman, Mitra Lips, Klijn Bevestigingsmaterialen, Piet Mertens, Expert Dongen (Leon Oomen), Grillig, Kenzz, Studio Zon, Jack van Hassel, de Feestcommissie en vv DESK. 

Nadat de veteranen na hun zondagochtendtraining en afsluiting van het seizoen hun laatste vochtreserve weer aangevuld hadden, trapte Wilfried Domenie de jaarlijkse Kerstbingo af. 

Tien ronden volle focus op het eerste, tweede en derde rijtje op de bingokaart. De kantine was gevuld met fanatieke bingoërs en de eerste ronde ging er in rap tempo doorheen. Sanne Brouwers had gelijk al een levensmiddelenpakket te pakken en Stijn Bergmans kwam thuis met een schitterend handdoekenpakket. 

De tweede en derde ronde vlogen er eveneens in rap tempo door heen. Cleijn won een dartboard met pijlen en diverse kluspakketten werden verdeeld onder de winnende Dessers aan de tafel van Frank Koot. Bierpakketten van de Lips vielen ook al bij Koot aan de tafel. Lotte Brouwers hoeft ook niet van de dorst om te komen, want die won een gruwelijk bierpakket van de Lips en een flinke fles gerstennat. 

Ekkes een pauze ingelast en door naar de volgende rondes. Twee prachtige conifeerkes verzorgd door boomkwekerij Jack van Hassel zijn in de pocket bij Nick de Bruijn. Stijn Bergmans wint zijn tweede prijs, een trainingspak van DESK en zet nog een paar volle flessen neer op de bar. 

Een heerlijk pakket van bakkerij Piekfijn gewonnen door Cleijn in de volgende ronde en wederom een set aan handdoeken vallen bij Stijn Bergmans op zijn bingokaart. Moeder Bergmans valt ook in de prijzen en weet daarnaats ook een bitset en een rolmaat voor de uitset van hullie Stijntje in de wacht te slepen. 

Aan de tafel van Corine en Karin werd er ook weer flink gewonnen. Karin kan binnenkort uit eten bij Grillig en Corine wint de toppers van de avond. Een gruwelijke speaker van Samsung kan in huize van 't Hoff voor de nodige sfeer gaan zorgen. 

De avond wordt afgesloten met een ruilbeurs, waarna Nick de Bruijn zijn felbegeerde trainingspak in ontvangst neemt en Stijn Bergmans mee zun groene vingers de twee top coniferen van Van Hassel in de wagen van hullie moeder laait. Sponsoren, Feestcommissie DESK, bingohost Wilfried, barpersoneel Wil en Erik, bedankt voor de gezellige middag bingo bij DESK. Op naar de volgende editie van de vv DESK Kerstbingo.

 
www.vvdesk.nl
Veel plezier Naud! Meer >
 
 
 
www.vvdesk.nl
Pyromaniacs zetten de Eikendijk in vuur en vlam.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven