Nieuws

Kanjers, JO7 en JO8 trappen 2019 af!

07 januari 2019
www.vvdesk.nl
Prachtige middag!

Stilzitten voor onze stuiterballen bij de DESK Kanjers, JO7 en JO8 is er niet bij. Sommige spelers volgden een voetbalschool in de kerstvakantie en een grote groep spelers van de allerjongsten stond afgelopen zaterdagmiddag in Oisterwijk op het indoorsoccerveld. Onder leiding van Rick en Mathijs Knapen van Voetbal-party.nl werd er een compleet trainingsprogramma opgesteld voor de kids van DESK. 

Vierentwintig spelers uit de Kanjers, JO7 en JO8 van DESK werden verdeeld in twee groepen. Iedere groep werd toegewezen aan een eigen voetbalveld en begon met een pittige warming-up. Sprintjes, springen, draaien en veel lachen zorgden ervoor dat de spieren van alle toppertjes goed warm waren. De oefeningen werden uitgezet en beide groepen werkten keurig de pass-, dribbel, schiet- en partijvormen af. 

Als klap op de vuurpijl presenteerde Mathijs Knapen de snelheidsmeter. Een apparaat dat de snelheid van het schieten van een speler in kilometers per uur kan meten. Wie werd deze middag de Ronald Koeman van DESK? Wie heeft het hardste schot van de jongste jeugd bij DESK? Alle spelertjes mochten de bal voor het lege doel neerleggen en hun uiterste best doen om zo hard mogelijk op goal te schieten. 

De gezichten van de kids in opperste concentratie en gericht op de snelheidsmeter.... Een voor een werden er pegels op het doel afgevoerd en de snelheid werd opgeschroefd. Na een kwartiertje vol tegen de leren knikker aan trappen, was de hoogste snelheid van maar liefst 59 kilometer per uur gehaald. Cliff Sikkers zijn schot haalt een niet-opgevoerde scooter met gemak in. Gefeliciteerd met de titel Ronald Koeman Kanjer van DESK. 

Even een korte pauze, ranja drinken en weer door. De twee groepen werden weer bij elkaar gezet en vervolgens in vier groepen opgesplitst. Het toernooi werd ingedeeld en de volgende teams kwamen na de FIFA-loting uit de koker: PSV, Barcelona, Real Madrid en Frankrijk. Op de twee velden speelden alle vier de teams een wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden werden begeleid door Rick en Mathijs en het ging er fel aan toe. 

De teams met een mix van Kanjers, JO7- en JO8 spelers deden niet veel voor elkaar onder. De uitslagen lagen ook dicht bij elkaar. Voorafgaand aan de wedstrijden vroeg leidsman Rick aan Siem Soyer of hij de nieuwe Frenky de Jong werd, waarop Siem scherp antwoordde: "Nee, ik word de nieuwe Matthijs de Ligt!". 

De vier ploegen hadden allen drie wedstrijden gespeeld en iedereen verzamelde zich op het Pannaveld. De stand werd bijgewerkt en de uitreiking kon beginnen. Alle spelers hadden uitstekend hun best gedaan en zichtbaar genoten van de geweldige twee-uurse voetbalclinic van Rick en Mathijs. Complimenten aan de organisatie van Voetbal-party.nl, Mathijs en Rick, Esther voor het iniatief en alle spelers van DESK. 

We kunnen weer vol aan de slag voor de twee helft van het seizoen 2018-2019!

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Clinic voor het goede doel! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Een mooier afscheid is er niet.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Proficiat! Meer >
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven