Nieuws

DESK-selectie zorgt voor topborrel

16 januari 2019
www.vvdesk.nl
Top geregeld!

Na de oefenwedstrijd DESK - Uno Animo, liep het clubhuis van DESK zondag 13 januari aardig vol. De selectie van DESK organiseerde namelijk een nieuwjaarsreceptie. De complete selectie inclusief staf zorgde ervoor dat er genoeg bemensing achter de bar stond. Het aanwezige publiek hoefde niet lang te wachten bij het bestellen van een drankje. De geoliede barmannen van de DESK selectie hadden zelf het initiatief genomen om bij toerbeurt Suuske en Sjoukje te helpen achter de bar en in de keuken. 

Ook de aanwezigheid van de Dames selectie werd gewaardeerd, evenals de spelers van het Tweede die 's middags geen oefenduel speelde tegen Uno Animo vanwege de afgelaste velden. Het rad van fortuin draaide vollop en host Steven Krikken zorgde er met zijn vlotte babbel voor dat alle loten als zoete broodjes over de bar vlogen. Zo ook de heerlijke ballen van Sjoukje gingen het gehele clubhuis rond. 

De selectie van Uno Animo bleef ook gezellig hangen en samen met de DESK selectie én alle aanwezigen werd er een top nieuwjaarsreceptie gehouden. DESK Selectie, Suus en Sjouk kei bedankt voor jullie geweldige initiatief en deze gezellige middag. Dat jullie voorbeeld een aftrap mag zijn om het clubhuis op zaterdag en de zondag draaiende te houden. Goed voorbeeld doet volgen! 

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Veel plezier Naud! Meer >
 
 
 
www.vvdesk.nl
Pyromaniacs zetten de Eikendijk in vuur en vlam.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven