Nieuws

DESK-meiden zetten zich in voor het goede doel!

31 maart 2019
www.vvdesk.nl
Een ongekend resultaat behaald door DESK JO12-3M.
 

De actie die opgezet is door profvoetbalsters uit de Eredivisie Vrouwen is geweldig ondersteund door de meiden van DESK en VOAB. DESK JO12-3M haalde heel veel geld op voor TeamLaLeague. #TeamLaLeague is een fondsenwervende actie voor meiden in Nederland, waarvan de opbrengsten gaan naar voetballende meisjes in Brazilië en Nicaragua. Het team met jeugdige voetbalsters van de 20-jarige profvoetbalster Nadine Noordam uit de Eredivisie Vrouwen heeft op dit moment bijna € 8.000,- opgehaald voor dit geweldige doel. 

De DESK Meiden van de JO12-3M zetten zich afgelopen weken en vandaag in voor een nog hogere opbrengst. Het voltallige meidenteam en een aantal speelsters van VOAB kregen vandaag op de Eikendijk een professionele voetbalclinic aangeboden door Nadine Noordman, spelend voor ADO Den Haag en ook in vele jeugdselecties van Oranje. Nadine kreeg ondersteuning van voetbalsters Evy Bergmans en Nienke Damen, beide voetballend in de Topklasse voor Stedoco. Naast deze voetbalclinic werden de meiden ook voorzien van een compleet trainingstenue met ieder een uniek rugnummer en de naam van de speelster achter op het shirt. 

Om 10:00u werden alle speelsters ontvangen door de trainsters en om 10:30u werd er gezamenlijk afgetrapt voor de geweldige voetbalclinic. Een pittige warming-up volgde om de spieren goed warm te krijgen voor de training. Daarna werd er op het kunstgras in de middencirkel een dribbel-tik-spel afgewerkt. De fanatieke meiden kregen nuttige aanwijzingen van Nadine, Evy en Nienke, waarna de groep opgesplitst werd in tweeën. 

De volgende oefeningen voor de meiden zijn een afwerkoefening en een aanval-verdedig oefening. De meiden hebben geen tijd om stil te staan en de doelpunten vliegen om de oren. Na twee intensieve oefeningen werkte het team #Nadine in twee groepen een partijvorm af. Om 11:30u werd de voetbalclinic afgesloten met de gehele groep. Trainsters Nadine, Evy en Nienke namen alle speelsters mee naar de kantine om voor iedere speelster een officiële contractondertekening te verzorgen. 

Na het officiële gedeelte werden de trainsters bedankt en gingen de meiden door met de verkoop van zelfgemaakte cupcakes, boerencake, snoepzakken en armbandjes. Tijdens de wedstrijd van DESK tegen RWB verkocht het team voor maar liefst € 110,- aan lekkernijen, wat ook weer ten goede komt voor de wervingsactie van #TeamLaLeague. 

De opbrengst van de actie heeft uiteindelijk een ongekend resultaat opgeleverd door de meiden van DESK JO12-3M. Na de voetbalclinic en de verkoopactiviteiten werd er door de meiden nog in de kantine nagepraat. We zijn trots op de meiden die dit samen met de trainsters Nadine, Evy en Nienke hebben bewerkstelligd!

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier de spelregels.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Velden niet betreden A.U.B. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven