Nieuws

DESK Vrouwen kiezen Pupil van de week: Nova Kuysten

02 april 2019
www.vvdesk.nl
Veel plezier Nova!

Met nog drie thuiswedstrijden voor de DESK Vrouwen, leek het ons leuk om de Dames van DESK een Geel-Blauw hart onder de riem te steken. De drie laatste thuiswedstrijden worden ondersteund door de jongste meidenteams van DESK. De teams van DESK JO9-4M met de allerjongste meiden, DESK JO12-3M en DESK MO13-3 staan te popelen om de Dames van DESK van steun te voorzien voor de wedstrijd met de line-up.

Om de meiden al te laten proeven van het echte werk is het super om te zien dat ook de meiden van DESK het Vrouwenvoetbal serieus nemen. Geweldig om dit initiatief met twee handen aan te grijpen en het meisjes- en vrouwenvoetbal eens flink te promoten. De volgende speeldata en meisjesteams staan ingepland voor een gezellige middag met de dames van DESK:

Zondag 7 april: DESK VR1 - Were Di/FC Tilburg (DESK MO13-3)
Zondag 5 mei: DESK VR1 - Uno Animo (DESK JO12-3M)
Zondag 19 mei: DESK VR1 - VCB (DESK JO9-4M)

Aanstaande zondag om 12:00u staat de wedstrijd DESK VR1 - Were DI/FC Tilburg op het wedstrijdaffiche. Een pittige wedstrijd staat de dames van DESK te wachten tegen de koploper uit de Derde Klasse.

De pupil van de week Nova Kuysten zal voor de wedstrijdbespreking én de warming-up uitgenodigd worden door de DESK VR1. Bij de opkomst van de wedstrijd zal Nova in de line-up samen met haar teamgenoten en de dames van DESK het veld betreden. In de rust zal het team van Nova, DESK MO13-3, penalties nemen tegen de reservekeepster van DESK VR1. Na de wedstrijd wacht er nog een verrassing voor Nova in het clubhuis van DESK als pupil van de week.

Wat weten wij van onze pupil van de week?
Nova Kuysten is 11 jaar en voetbalt sinds 2018 bij DESK. Het leukste aan het voetballen met de meiden is dat ze haar energie goed kwijt kan tijdens de trainingen en de wedstrijden. Ze voetbalt samen met veel leuke meiden in de MO13-3.

Als we aan Nova vragen wat haar favoriete voetbalclub is naast DESK, antwoordt ze stellig: AJAX. Ook het vrouwenvoetbal is bij Nova bekend. Haar favoriete voetbalster is Lieke Martens.

De voorspelling van DESK VR1 - Were Di/FC Tilburg van Nova pakt gunstig uit voor de dames van DESK. Nova voorspelt dat DESK met een 2-1 overwinning van het veld af stapt als de reguliere speeltijd verstreken is.

Wij wensen Nova en haar teamgenootjes van de MO13-3 heel veel plezier tijdens de line-up van DESK - Were Di/FC Tilburg én in de rust met het penaltyschieten. Supper dat de meiden onze vrouwen van DESK een Geel-Blauw hart onder de riem willen steken bij de laatste drie thuiswedstrijden.

Support your locals!

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier de spelregels.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Velden niet betreden A.U.B. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven