Nieuws

De allereerste interland voor DESK JO11-2

06 april 2019
www.vvdesk.nl
Een toffe ervaring!

Op donderdagavond 4 april '19 speelde DESK JO11-2 hun eerste internationale wedstrijd. Thuis op d'n Eikendijk werden de leeftijdsgenoten van St. Edmunds (uit de UK) ontvangen.
Er was lang uitgekeken naar deze match door de Kaatsheuvelse teamspelers. In de kleedkamer werd vooraf besproken wat men kon verwachten, met de daarbij behorende tactiek en inzet. En zo geschiedde.

Na het handen schudden met "happy birthday" als tekst, kon er begonnen worden aan dit spannende avontuur. Vanaf het begin domineerde DESK de partij en creëerde het er lustig op los. De eerste goal ontstond na een corner die door Mees in het net werd gelegd. Al snel kan Yves de bal uit het net halen, het is weer gelijk.... Robin was in de eerste helft op dreef en werd door heerlijke steekpasses van o.a. Isolde en Jules aan het werk gezet. Via de rechterflank ontstaan kansen wanneer hij de vrije man weet te bereiken. Zelf tekent Robin voor de 3e en een nog mooiere 4e DESK-treffer. De defensie stond goed en deed geen gekke dingen. Keurig werd de tegenstander door Koen en Alpay omzeild. Steeds werd een nieuwe aanval opgezet. Inmiddels staat het 4-2 als door goed samenspel, op alle fronten, Sam de bal na een scrimmage tegen de touwen werkt. Even later ziet Jules wat ruimte en zet hij de 6-2 op het scorebord.

In de rust wordt er van keeper gewisseld. De 2e helft gaat iets moeizamer, maar weet Jules te scoren uit een corner. De bal ploft binnen (7-2) in de verre hoek. Na een aantal pogingen weet ook Tim te scoren als hij de bal raakt zoals alleen hij dat kan, en schiet snoeihard de 8e voor DESK JO11-2 binnen. Dan worden de spelers, die in de as van het veld spelen, gewisseld. ......"Als dat maar goed gaat zeggen ze zelf"....

Dankbaar maakt de opponent hiervan gebruik, al snel is het 8-3, 8-4 en zelfs 8-5. Dan vindt Robin (die plaats heeft genomen onder de lat) het genoeg en gaat hij ballen stoppen. Anderzijds heeft DESK JO11-2 nu veel kansen nodig. Intussen hebben zowel Mees, Tim Muskens als Tim v. Efferen hun inzet naast het Engelse doel zien gaan. Mees brengt de marge terug op 4, als hij zijn 2e maakt. Het tempo zakt iets in, de tegenstander doet er alles aan om terug te komen, maar verder dan 9-7 komen ze niet.

Na afloop worden er handen geschud en een groepsfoto gemaakt. Wat een mooie ervaring, we hebben een leuke vriendschappelijke wedstrijd gespeeld met een prima 1e helft!

Namens DESK JO11-2: Bedankt voor jullie inzet scheidsrechter, supporters en niet te vergeten de organisatie!

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven