Nieuws

Fun2Move: Plezier & Bewegen voor alle basisschoolleerlingen in Kaatsheuvel!

09 april 2019
www.vvdesk.nl
Nieuw bij DESK.

Een samenwerking tussen V.V. DESK, KGV, Leerrijk!, Bravoo, Rabobank en NOC*NSF biedt alle basisschoolleerlingen in Kaatsheuvel de mogelijkheid aan om onder deskundige begeleiding te bewegen, te sporten, te spelen, lol te hebben, beter te worden. Denk hierbij aan allerlei sporten en spellen en combinaties daarvan. Van met zijn allen apekooien tot proeflessen judo, van free running tot voetbal, van sporten die nog niet bestaan tot spellen die je je nog lang zult herinneren, van een waterbaan bij mooi weer tot ijshockey als het nog eens mocht gaan vriezen, alles kan aan de orde komen. De enige dingen die altijd zullen gelden is dat het plezier voorop staat en dat het je regelmatig zal uitdagen om beter te gaan bewegen.

Vanaf 1 mei zullen de eerste 4 proefsessies worden gehouden op het terrein van V.V. DESK. Meer informatie over waar en wanneer die sessies zijn volgt, inclusief hoe je je inschrijft. En oh ja, deelname is geheel gratis.

Vrijwilligers gezocht
Er worden nog vrijwilligers gezocht voor dit toffe project. Het gaat om - tot de zomer - in totaal vier woensdagmiddagen (om de twee weken). Het kost zo'n 2 uur per 2 weken en een hoop kids worden daarmee geholpen aan een prachtige middag! Interesse? Je kunt je aanmelden bij bestuurslid Wim Nuijten via technischezaken@vvdesk.nl.
 

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven