Nieuws

Horecateam op sterkte!

18 april 2019
www.vvdesk.nl
We kunnen weer vooruit kijken. 

Een van de commissies in onze vereniging die het zwaar te verduren heeft gekregen in het afgelopen halfjaar, is de commissie Horeca o.l.v. Jörgen Lips. Ondanks verwoede pogingen van Jörgen om de organisatie op niveau te houden, ontkwamen we er niet aan om op bepaalde tijden het clubhuis te sluiten. Vrijwel elke bestuursvergadering stond het punt ‘Problematiek Horeca’ op de agenda. Die term is sinds vorige week gewijzigd in: ‘Versterking Horecateam’.

 

Wat is er gebeurd?

Op 26 februari hebben maar liefst 64 leiders van alle elftallen van de uitnodiging gebruik gemaakt om in het clubhuis de problematiek van ‘een tekort aan handjes’ met elkaar te bespreken. De leiders hebben zich als tussenpersoon van het bestuur bereid verklaard om de spelers en ouders/verzorgers van onze jeugd te motiveren om in ons clubhuis een handje te helpen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een schamele zestal aanmeldingen.

 

Onder de bezielende leiding van de voorzitter van de commissie seniorenvoetbal, Max Mertens, en met medewerking van het dagelijks bestuur, zijn er twee vervolgbijeenkomsten georganiseerd in ons clubhuis op 2 april en 10 april. Dat heeft maar liefst 36 aanmeldingen opgeleverd, leden die incidenteel en enkelen structureel in de bar en/of de frituur willen helpen. Hartelijk dank daarvoor. We kunnen met een gerust hart weer vooruit kijken en van ons clubhuis als ontmoetingscentrum voor leden, supporters en gasten weer optimaal genieten. 

 

Om de werkzaamheden in bar en frituur goed uit te oefenen is voor elke hulp een IVA diploma noodzakelijk. Dat is online te bemachtigen. Jörgen Lips kan iedereen hierover prima informeren. Hij is te bereiken via horeca@vvdesk.nl. Met de komende festiviteiten in het vooruitzicht, toernooien en mogelijk een kampioenschap, zijn voldoende capaciteiten met diploma van harte welkom.

 

Het bestuur


 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven