Nieuws

Trainer Peter Klijn draagt het leiderschap van DESK 3 over

30 april 2019
www.vvdesk.nl
Peerke bedankt! 
 

Het derde van DESK kent vanaf volgend seizoen een nieuw trainersduo. De successen van trainer Peter Klijn kennen vele hoogtepunten met als laatste het kampioenschap vorig seizoen. Peter trainde 3 jaar lang de B1 van DESK waarna hij een jaartje rust nam. Daarna kwam de oudste van de drie van Klijn terug en dat betaalde zich gelijk terug in het behalen van de nacompetitie voor promotie. 

Peter werd kampioen met DESK in de vierde klasse en vorig seizoen in de derde klasse. In de B1 kende Peter hoogtepunten met het kampioenschap in de Hoofdklasse. Ook werd Peerke daarmee 2e in de Derde Divisie. De trainerscarrière van Peter Klijn samenvattend kende vele successen. De tijd is gekomen om een stapje terug te doen en zijn gezin, wat weer uitbreiding verwacht, weer aandacht te geven. 

Peerke bedankt! En we gaan je zeker nog zien op den Eikendijk. DESK 3 is op zoek gegaan naar een geschikte opvolger van deze succestrainer. Dat viel niet mee, want voor onze Peer komen er twee trainers terug. Nick Damen en Ricardo Kruijf hebben het stokje van Peter overgenomen om het succesteam DESK 3 als trainers in de Tweede Klasse volgend seizoen weer naar een volgend hoogtepunt te trainen. 

Momenteel staat de ploeg van trainer Klijn op een derde positie in de Tweede Klasse met vier punten achterstand op de koploper. Met nog drie wedstrijden te gaan kan het team zijn waardering voor deze succestrainer uitbetalen. Daarnaast legt het bij een eventueel kampioenschap de druk weer bij de nieuwe trainers vanaf volgend seizoen. 

Peter bedankt en Nick en Ricardo kei veel succes vanaf volgend seizoen om de successen van DESK 3 door te trekken.

Tekst: Dieter Cleijn 

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven