Nieuws

DESK Vrouwen kiezen Pupil van de week: Lynn Klijs

01 mei 2019
www.vvdesk.nl
Veel plezier Lynn!

Met nog een kraker voor de DESK Vrouwen aanstaande zondag tegen Uno Animo VR1 voor de boeg, is er weer een nieuwe pupil van de week bij de meisjes gekozen. 

Aanstaande zondag om 12:00u staat de wedstrijd DESK VR1 - Uno Animo VR1 op het wedstrijdaffiche. Een heerlijke derby staat de dames van DESK te wachten tegen de huidige nummer 6 uit de Derde Klasse. 

De pupil van de week Lynn Klijs zal voor de wedstrijdbespreking én de warming-up uitgenodigd worden door de DESK VR1. Bij de opkomst van de wedstrijd zal Lynn in de line-up samen met haar teamgenoten DESK JO12-3M en de dames van DESK het veld betreden. In de rust zal het team van Lynn, DESK JO12-3M, penalties nemen tegen de reserve keepster van DESK VR1. Na de wedstrijd wacht er nog een verrassing voor Lynn in het clubhuis van DESK als pupil van de week. 

Wat weten wij van onze pupil van de week? 
Lynn Klijs is 10 jaar en voetbalt sinds dit seizoen bij DESK in het meidenteam DESK JO12-3M. Het leukste aan het voetballen met de meiden is dat Lynn snel opgenomen is in deze hechte meidengroep. Ze doet samen met haar teamgenoten veel leuke dingen en ze heeft twee sterren van fanatieke trainers. 

Als we aan Lynn vragen wat haar favoriete voetbalclub is naast DESK, antwoordt ze stellig: PSV. Ook het vrouwenvoetbal is bij Lynn bekend. Haar favoriete voetbal(st)ers zijn Arjen Robben en Lieke Martens. 

De voorspelling van DESK VR1 - Uno Animo VR1 van Lynn pakt gunstig uit voor de dames van DESK. Lynn voorspelt dat DESK met een 1-1 de rust in gaat en dat het na de reguliere speeltijd met een 3-1 overwinning van het veld af stapt. 

Wij wensen Lynn en haar teamgenootjes van DESK JO12-3M heel veel plezier tijdens de line-up van DESK - Uno Animo VR1 én in de rust met het penaltyschieten. Supper dat de meiden onze vrouwen van DESK een Geel-Blauw hart onder de riem willen steken bij de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen. 

Support your locals!

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven