Nieuws

Voorbereiding seizoen 2019/2020 in volle gang

04 mei 2019
www.vvdesk.nl
Een goede ontwikkeling binnen de jeugdafdeling!

In de afgelopen periode hebben we weer verschillende gesprekken gevoerd om onze eerste selectie jeugdteams voor komend seizoen te voorzien van hoofdtrainers.

We zullen de komende periode gaan gebruiken om de schaduw selectieteams te gaan bezetten met de juiste mensen.

 

We zijn verheugd om te melden dat we onze teams voor het komende seizoen voor het eerst hebben kunnen bezetten met allemaal gediplomeerde trainers. Dit is in mijn tijd als HJO nog niet eerder het geval geweest en is een zeer goede stap in de ontwikkeling van onze trainers en de jeugdafdeling van onze club. Met deze stap - waar ik trots op ben – gaan we er vanuit dat de trainers de jeugdspelers beter kunnen maken en verder kunnen helpen in hun voetbalontwikkeling.

 

Voor het tweede jaar staat de JO19 onder leiding van Gerben Burgmans. Na het behalen van zijn UEFA B diploma wil hij graag doorgaan met deze leeftijdsgroep. Gerben zal hierbij worden bijgestaan door de gediplomeerde trainer Marco Damen. De JO17 zal komend jaar door Jelle Hakkert worden getraind, waarmee hij zijn trainers loopbaan verder zal ontwikkelen bij deze leeftijdsgroep. We hebben Joost Willem Bink bereid gevonden om de eerstejaars selectie JO17 (of JO16) te gaan trainen, welke hij zal gaan combineren met de trainingscursus EUFA C. Dit geldt ook voor Jody van der Plas en Jeroen Heerkens, die Joost Willem zullen assisteren. Net als afgelopen jaar zal de JO15 weer door William Saleming worden geleid. De O13 zal in het komend jaar getraind worden John van der Pasch en Frans van Nistelrooij.

 

In de onderbouw zijn we het afgelopen jaar gestart met een nieuwe structuur, waarbij een hoofdtrainer de technische leiding heeft gehad over de trainingen van een leeftijdscategorie. Na een evaluatie in de afgelopen weken met de huidige hoofdtrainers van de onderbouw, zijn we tot de conclusie gekomen dat we als club een goede stap hebben gemaakt in de ontwikkeling van al onze spelers bij de jongste jeugd.

 

Daarom zijn we ook verheugd om te kunnen melden dat we ook het komend jaar weer op deze voet verder zullen gaan. Bij de O11 is de belangrijke rol als hoofdtrainer weg gelegd voor Jody van der Plas. De O10 zal door Ron Damen geleid worden. Daarnaast zal Ron ook dit het hele traject bewaken en ondersteunen bij de andere leeftijden. Voor de O9 zal het hoofdtrainerschap in een duo functie worden uitgevoerd. Chris van Woensel en Michel van Ingen zullen dit gezamenlijk in gaan vullen. Waar Chris zich meer met het voetbal technisch aspect bezig gaat houden, zal Michel zich meer op het pedagogisch gedeelte gaat richten.

 

We zijn blij dat al deze mensen hebben toegezegd om zich het komend jaar te gaan inzetten voor de jeugdafdeling vv Desk.

 

Mathieu van der Steen

Hoofd Jeugd Opleidingen vv Desk


 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven