Nieuws

DESK Vrouwen kiezen Pupil van de week: Meddo den Nieuwenboer

12 mei 2019
www.vvdesk.nl
Veel plezier Meddo!

Aanstaande zondag is het de kraker tussen DESK VR1 en VCB VR1. Dit is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor onze Dames en daarbij hoort ook een pupil van de week vanuit een meisjesteam. DESK JO9-4M met de allerjongste meiden staat te popelen om de Dames van DESK van steun te voorzien voor de wedstrijd met de line-up. 

Om de meiden alvast te laten proeven wat het echte werk is, is het super om te zien dat ook de meiden van DESK het Vrouwenvoetbal serieus nemen. 

Aanstaande zondag om 12:00u staat de wedstrijd DESK VR1 - VCB op het wedstrijdaffiche. Een heerlijke derby staat de dames van DESK te wachten tegen de nummer vijf uit de competitie. 

De pupil van de week Meddo den Nieuwenboer zal bij de opkomst van de wedstrijd in de line-up samen met haar teamgenoten en de dames van DESK het veld betreden. In de rust zal het team van Meddo, DESK JO9-4M, penalties nemen tegen de reserve keepster van DESK VR1. Na de wedstrijd wacht er nog een verrassing voor Meddo in het clubhuis van DESK als pupil van de week. 

Wat weten wij van onze pupil van de week? 
Meddo den Nieuwenboer is 10 jaar en het voetballen bij DESK erg leuk. Het leukste aan het voetballen met de meiden uit haar team is dat ze samen ook wedstrijden winnen. Het is dan ook een gezellig team van de meiden JO9-4M. 

Als we aan Meddo vragen wat haar favoriete voetbalclub is naast DESK, antwoord ze stellig: AJAX. Ook het vrouwenvoetbal is bij Meddo bekend. Haar favoriete voetbalster is Lieke Martens.

De voorspelling van DESK VR1 - VCB VR1 van Meddo pakt gunstig uit voor de dames van DESK. Meddo voorspelt dat DESK met een 2-1 overwinning van het veld af stapt als de reguliere speeltijd verstreken is. 


Wij wensen Meddo en haar teamgenootjes van de JO9-4M heel veel plezier tijdens de line-up van DESK - VCB én in de rust met het penaltyschieten. Super dat de meiden onze vrouwen van DESK een Geel-Blauw hart onder de riem willen steken bij deze laatste thuiswedstrijd. 

Support your locals!

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier de spelregels.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Velden niet betreden A.U.B. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven