Nieuws

DESK Kanjers en JO8-4 kampioen!

03 juni 2019
www.vvdesk.nl
Proficiat!

Voor de Kanjers en de JO8-4 van DESK zit na afgelopen zaterdag het seizoen er qua trainen en competitie op. Het hoofdveld van DESK was om 12:00u het strijdtoneel tussen de Kanjers en de JO8-4 van DESK tegen hun ouders. 

Voorafgaand aan de wedstrijden werden de spelers in Kampioenshirts gehesen en vormden de ouders een erehaag voor de allerkleinsten van DESK. Bij het betreden van het hoofdveld aan de Eikendijk kleurden Geel-Blauwe rookfakkels het toneel waar de toppertjes van DESK door heen liepen. 

De teams werden gevormd, de ouders namen de opstellingen door en er werd op drie velden afgetrapt tussen de ouders en de talentjes van DESK. Na twee keer 20 minuten voetballen was het tijd voor een korte pauze en werd om 2u het podium gereed gemaakt voor de huldiging. 

Bestuurslid van de jeugd, Petra Delsasso, had voor alle Kanjers en JO8-4 een kampioensdiploma en een gouden medaille. Een voor een werden alle spelertjes na voren geroepen door hoofdtrainer Cleijn en had iedere speler de mogelijkheid om iets te zeggen door de microfoon. 

Na de huldiging ging het dak er af. Trainer Mike van Iersel had gezorgd voor een flinke geluidsinstallatie die tot ver in de Meerdijk te horen was. Daarna ging de BBQ aan, verzorgd door trainer Tommy Soyer die het nodige voedsel en een verrukkelijke BBQ geregeld had. 

De blessuregevoelige stand-in Fries had zijn warming-up niet goed genoeg gedaan, waarna ruim 5 minuten Ouder-Kind voetbal zijn hamstring pats zei. Gelukkig kon Tommy de rest van de middag nog mee door en vertolkte hij een gruwelijk optreden in het Fries als vader van Siem van de Kast. 

Naast de BBQ, het vele Goud-Gele-Nat werden ook alle trainers van de Kanjers gehuldigd. Hoofdtrainers Soyer en Cleijn die na dit seizoen stoppen met het geven van de trainingen kregen een medaille omgehangen. De Kanjers konden niet zo goed ontwikkelen dit seizoen zonder de hulp van trainers Malibu Snoeren, Mike van Iersel, Robbert Blok en Sander Weijters. 

Een geweldig team aan trainers voor onze Kanjers die de ontwikkeling van onze talenten bij DESK hebben bewerkstelligd dit seizoen 2018-2019. Bedankt voor jullie passie en inzet afgelopen seizoen, evenals de support van alle ouders. 

Tommy ook bedankt voor het mede-coördinatorschap en het begeleiden van alle trainingen met onze Kanjers. 

Na 7 seizoen trainen van de jeugd stop ik ook met het trainen van de DESK jeugd. Ik heb het met alle liefde en plezier gedaan afgelopen jaren, maar ik ga mijn aandacht over mijn drie jeugdige Dessers verdelen komend seizoen. 

Iedereen bedankt voor dit geweldige seizoen! 

Tekst: Dieter Cleijn

Bekijk hier foto's. 

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven