Nieuws

DESK JO17 wint Regiobank toernooi

25 augustus 2019
www.vvdesk.nl
Klasse boys!

Zaterdag 25 augustus traden twee teams van DESK JO17 aan bij CHC in Den Bosch voor deelname aan het Regiobank toernooi. Ingedeeld in de hoogste klasse met 1 poule van 6 teams vertrokken de spelers om 8 uur van sportpark eikendijk om een warme dag vol sport en plezier tegemoet te gaan. 

Wessel en Rowan waren verhinderd wegens een blessure en een weekendje weg en Giel van Iersel ging half geblesseerd mee om de teams te ondersteunen. 

Team 1 en 2 konden de eerste wedstrijd al tegen elkaar aantreden, waarbij Maarten de Jong bereid was gevonden als assistent-scheidsrechter te fungeren. Het was een spannende wedstrijd die in de laatste 10 seconden werd beslist door Mees vd Pennen in het voordeel van team 1. 

Jody van de plas, coach van team 2 in de ochtend, die later vervangen zou worden door Joost Bink, had er de pee in zijn meerdere te moeten erkennen in de laatste minuut.

Wedstrijd 2 en 3 werden met 1-0 gewonnen door doelpunten van Senna van Wanrooy, na een perfecte uittrap van keeper Xander van Schaik. 

Bij team 2 speelde er diverse pijntjes op zoals een bloedneus bij Rens Saleming die later op de dag stokken nodig had om overeind te blijven en bram van de pas die na een grove tackle ook niet meer de souplesse had om fit aan te treden. Thom veenstra, Stijn vd corput volgde met spierblessures en zo werd de spoeling erg dun. 

Toen de organisatie even de kluts kwijt was moest team 1 een strafschoppen serie nemen om de wedstrijd tegen Dsc Kerkdriel te beslissen. Helaas was Yetze de schlemiel van deze serie, hetgeen niets afdeed aan zij prima prestaties in de wedstrijden. 

De laatste wedstrijd werd door team 2 knap met 0-0 gelijk gespeeld met 9 man. Team 1 versloeg hoofdklasser silvolde Terborg met 4-0 met oogstrelend voetbal na 2.5 uur zon te hebben geïncasseerd. Ties vd Nieuwenhuijzen, sem Burgmans en Tom rommens vielen op door hun doelpunt en niet aflatende inzet tot het laatste moment. 

Toen Tayron de beker in ontvangst nam nadat Casper aan zijn dik verdiende broodje frikandel zat was de vreugde compleet. Onder het genot van een perenijsje ( i.p.v. een krat bier) omdat coach Erik van wattum zijn portemonnee, zonnebrand en petje bij desk had laten liggen werd er afgesloten en de terugreis naar Kaatsheuvel ingezet. 

Verder is nog noemenswaardig dat Jeroen Heerkens schitterde in afwezigheid. 

Alle spelers een uitstekende prestatie hebben geleverd en een meer dan goede conditionele prikkel hebben gehad op dit toernooi in de voorbereiding. 

Joris verschut wederom niet alle spullen mee naar huis had genomen. 

Coach Jelle Hakkert een zonnesteek heeft opgelopen maar de beker mooi op de schouw staat. 

Er volop support aanwezig was van betrokken ouders( waaronder 80% moeders)...

Jelle lips in Liverpool het tournooi heeft gevolgd op groot scherm. 

Stille krachten Jochem, Guido en bram de jong goed hebben gepresteerd. 

Jeremi Kimenai een schitterende actie beloonde met een mooi uitgespeelde goal. 

De helft van de selectie savonds nog bij de AH moest werken. 

Tim  kerssius, Cas, Stijn en Luuk Aiden, Tim Damen, Dave , jules de Kock en Nikolay verdienstelijk hebben bijgedragen aan de totale teamprestatie. 

De staf van JO17 bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage op deze mooie voetbaldag!

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven