Nieuws

Hoofdtrainer Tom Heijkoop langer bij DESK

02 december 2019
www.vvdesk.nl
Mooi nieuws!

Goed nieuws vanaf d'n Eikendijk: hoofdtrainer Tom Heijkoop heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Dat betekent dat hij ook het volgend seizoen (2020-2021) trainer is van DESK 1. Tom begon in juli 2018 aan zijn klus bij DESK en vanuit het bestuur is voldoende vertrouwen aanwezig voor een langere samenwerking.

 

1 jaar erbij

Tom zette zondag in het sponsorhome van DESK zijn handtekening onder een nieuw 1-jarig contract. Daarna is de voltallige DESK-selectie voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen VOAB (1-3) ingelicht door het bestuur. Uiteraard werd Toms verlenging met enthousiasme ontvangen!

 

Successeizoen

Tom werd in zijn eerste seizoen als DESK-trainer overtuigend kampioen in de derde klasse. Dit seizoen knokt DESK 1 tegen lijfsbehoud in de tweede klasse, maar desondanks is er voldoende vertrouwen vanuit het bestuur om de samenwerking te continueren.

 

Blijven vechten
Tom heeft onlangs laten weten graag bij DESK te blijven en dat resulteerde in de contractverlenging voor één seizoen. Over de toekomst is de hoofdtrainer optimistisch: “We hadden graag met veel overwinningen willen terugkeren in de tweede klasse, maar door een samenhang van extremen staan we waar we nu staan. Het uitgangspunt blijft toch om met DESK een stabiele tweedeklasser te worden.”

 

Warme club
Tom gaat er daarom met spelers en staf alles aan doen om lijfsbehoud in de tweede klasse veilig te stellen. “DESK is een erg warme club; ik werk fijn samen met het bestuur, de tecnische staf en de andere mensen binnen de vereniging. Vorig jaar was de doelstelling promoveren, dat lukte via een kampioenschap. Nu moeten we hard werken voor lijfsbehoud in de tweede klasse. Maar je hebt helaas niet altijd invloed op de resultaten. Er is - ondanks de sportieve prestaties - volop vertrouwen vanuit het bestuur, wat voor mij de basis vormt om hier door te werken. We gaan voor een mooie toekomst.”

Succes Tom! 

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven