Nieuws

[UPDATE] Geen voetbal meer dit seizoen: alle competities beëindigd

31 maart 2020
www.vvdesk.nl
I.v.m. het coronavirus.

De KNVB heeft dinsdag besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet worden hervat. Dit betekent dat het seizoen 2019-2020 er per direct op zit. De bond heeft deze keuze gemaakt nadat de overheid vandaag bepaalde dat de maatregelen die golden tot 6 april, worden verlengd tot en met 28 april. Daarop volgde een bericht van de KNVB waarin stond dat de competities in het amateurvoetbal niet worden hervat.

Geen eindstand
De competities worden beëindigd zonder kampioenen, promovendi en degradanten. "Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken", schrijft de KNVB op de site. De bond geeft op veelgestelde vragen over de gevolgen voor het (amateur)voetbal antwoord: de Q&A is hier te lezen. 

Financiële gevolgen
Het besluit om de competities per direct te beëindigen heeft veel financiële gevolgen voor de voetbalwereld, ook voor DESK. Het bestuur zal later deze week met een bericht komen hoe we hiermee omgaan binnen DESK; wat dit besluit voor gevolgen heeft, hoe we omgaan met contributie-inning en wat dit betekent voor de financiën van onze vereniging.  

DESK blijft op slot
Uiteraard blijft het DESK-compex tot en met 28 april op slot. Door de eerder genomen maatregelen van de overheid - waarin onder meer is bepaald dat alle evenementen tot 1 juni zijn verboden - zijn we als vv DESK genoodzaakt om alle geplande activiteiten uit te stellen. We bekijken in een later stadium of activiteiten die na 1 juni plaatsvinden, doorgang krijgen.

En dan nog dit: zolang er geen activiteiten bij DESK kunnen plaatsvinden, is het niet toegestaan om het sportpark te betreden. Afgelopen wtijd is jeugd herhaaldelijk weggestuurd, zelfs door de politie. We doen een dringend beroep aan alle leden en ouders/verzorgers om het terrein niet te betreden. Door de nieuwe maatregelen van de overheid kan dit leiden tot een boete van 400 euro.
 

Rest ons tot slot het volgende: we wensen alle leden een goede gezondheid!


Het bestuur
 

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven