Nieuws

Meer info over de contributie-inning

01 april 2020
www.vvdesk.nl
Door Eendracht Sterk!

Beste Dessers,

 

De KNVB heeft dinsdag 31 maart besloten alle competities in het amateurvoetbal per direct te beëindigen. Dit betekent dat het seizoen 2019-2020 er voor alle DESK-teams opzit. De gezondheid staat voorop en dus respecteren we het besluit van de KNVB zéér. We hopen dat onze leden deze vervelende periode gezond doorkomen!

 

Als bestuur willen we onze leden, ouders/verzorgers en alle andere betrokken graag informeren over wat dit besluit voor gevolgen voor onze club heeft. Als vereniging met bijna 1000 leden worden we hard getroffen door de huidige situatie. Het bestuur heeft te maken met veel vraagstukken waarop het antwoordelijk nog onduidelijk is. Financiën - en in het bijzonder contributie-inning - is een van de onderwerpen die op dit moment logischerwijs veelvuldig wordt besproken. Contributie is onze grootste inkomstenbron en zeker in deze situatie, waarbij we broodnodige omzet mislopen en kampen met een groot aantal vaste lasten die gewoon doorlopen, zijn we hier zéér afhankelijk van.

 

De KNVB heeft als standpunt dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen en vraagt voetballend Nederland om solidariteit en begrip rondom deze situatie. DESK conformeert zich in deze en alle andere situaties volledig aan de leidraad van de KNVB. Het tijdelijk stopzetten van contributie heeft grote financiële consequenties, die we ons niet kunnen permitteren. Het bestuur vraagt dan ook begrip voor de beslissing dat ieder lid de gebruikelijke contributie dient te blijven betalen, ondanks het feit dat er nu voor langere tijd geen gebruik kan worden gemaakt van de DESK-faciliteiten. De continuïteit van de vereniging is het allerbelangrijkst en daar kunnen jullie als DESK-leden in bijdragen!

 

Tot slot wensen we iedereen een goede gezondheid toe. 

 

Het bestuur


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven