Nieuws

Ronny Birdja nieuwe trainer DESK VR1

16 april 2020
www.vvdesk.nl
Welkom Ronny!

DESK VR1 heeft met ingang van het seizoen 2020-2021 een nieuwe hoofdtrainer: Ronny Birdja (42) komt over van SSC'55 en wordt eindverantwoordelijke voor de damesselectie. Ronny begon zijn voetbalcarriere bij SSC'55 en maakte de overstap naar DESK-B-jeugd, waar hij nog steeds goede herinneringen en een aantal vrienden aan over heeft gehouden. Daarna heeft hij nog bij een aantal andere clubs gespeeld. Als voetballer was zijn veldpositie aanvallende middenvelder of spits. Sinds 13 jaar is Ronny actief als trainer, waarvan de laatste acht jaren bij dameselftallen van RWB, Gilze en SSC55. Hij werd met de teams drie keer tweede, 1 keer kampioen van de tweede klasse en 1 keer kampioen van de vijfde klasse. Al met al: aansprekende resultaten! 

Met Ronny haalt DESK de Pep Guardiola van De Langstraat in huis: 'Ron' houdt van georganiseerd, dominant en aanvallend voetbal. De familieman woont met zijn vrouw Nathalie en zijn twee kids Raf (5) en Jill (4) in Waalwijk. Ronny werkt al 18 jaar bij Dingemans Bouwelementen in Kaatsheuvel als interne coördinator tussen kantoor en productie. Verder is Ron in bezet van diploma UEFA C. 

DESK wenst Ronny veel plezier bij de vereniging en veel succes met het trainen van DESK VR1. Uiteraard feliciteren we de dames met Ron als nieuwe trainer/coach. 
 

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven