Nieuws

Een nieuwe HJO! Welkom Nigel Branderhorst

17 april 2020
www.vvdesk.nl
Veel plezier en succes!

Het voetbal bij DESK ligt stil, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om komend seizoen in te vullen. Nadat Ronny Birdja werd gevonden als nieuwe trainer van DESK VR1, heeft ook de jeugd met ingang van het seizoen 2020-2021 een nieuw gezicht: Nigel Branderhorst (31) gaat aan de slag als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). Hij volgt Mathieu van der Steen op, die DESK na vijf mooie jaren verlaat. DESK dankt Mathieu voor zijn inzet en wenst hem veel succes met zijn toekomstige werkzaamheden. 
 

Jongen uit de regio

Met opvolger Nigel haalt DESK een echte ‘jongen uit de regio’ in huis. Hij is geboren in Waalwijk en opgegroeid in Kaatsheuvel. In de tijd van de Hoofdklasse stond Nigel geregeld langs de lijn. Zijn huidige affiniteit met DESK: ‘bonuszoon’ Finn Bink (zoon van clubman Joost Willem Bink) speelt in de jeugd. Buiten d’n Eikendijk is Nigel ook een bekend gezicht. Hij runt Voetbalschool Rivierenland en traint regelmatig op de zondagochtend talentvolle meiden van vv DESK en clubs uit de regio.

 

Behoorlijk cv

Nigel speelde zelf op behoorlijk niveau: hij doorliep de jeugdopleiding van RKC Waalwijk tot de selectie en speelde daarna vier jaar bij Achilles Veen. Daarna maakte hij furore bij Wilhelmina’26, vv Almkerk en Kozakken Boys 2, waar Nigel in 2016 de schoenen aan de wilgen hing om zich volledig te focussen op zijn trainerscarrière. Nigel werkte als trainer bij de RJO Willem II / RKC, trainde jeugdteams bij Wilhelmina’26 en Kozakken Boys, trainde het tweede elftal van Kozakken Boys en is op dit moment hoofdtrainer van SSC’55.

 

Trots

Met ingang van komend seizoen (2020-2021) voegt Nigel een nieuwe functie aan zijn cv toe: HJO vv DESK. “Ik ben trots op de aanstelling als HJO bij een grote vereniging als vv DESK. De potentie van de jeugd en de club is enorm en vanuit de club blijkt veel vertrouwen voor mijn visie als HJO. Daarom ga ik de uitdaging graag aan om de jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen.” Nigel blijft naast zijn nieuwe functie bij DESK actief als hoofdtrainer van SSC’55.

 

Aandacht voor de jeugd

Met een bak vol ambities begint Nigel op 1 juli aan zijn nieuwe functie bij DESK. Zijn belangrijke punten voor de komende jaren:

  • Plezier en ontwikkeling staan centraal in de jeugdopleiding
  • Doorstroming van talenten naar de selectie van groot belang
  • Meer aandacht aan lagere jeugdelftallen
  • Meidenvoetbal uitbouwen naar één van de grotere academies in de regio

 

Nigel kan niet wachten: “Ik heb zin om te starten. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen!”

 


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven