De indelingen voor de jeugd zijn bekend!

24 juli 2018
www.vvdesk.nl
In dit Excel bestand staan de samenstellingen van de DESK-jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2018-2019.

Mocht je naam er (nog) niet bij staan, of als je naam erbij staat en je wil na de zomer niet meer voetballen, neem dan contact op met de ledenadministrateur Hennie Balvers (tel. 0416-276564 of email: ledenadministratie@vvdesk.nl.)

Let op: als er grote contributieachterstanden bestaan, is een lid niet speelgerechtigd bij DESK.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Recente aan- en afmeldingen worden later verwerkt.

Indien na aanleiding van de teamindelingen een gesprek gewenst is met de TC jeugd / HJO team, het vriendelijke verzoek om een email te sturen naar tcjeugd@vvdesk.nl. Graag vermelden om welke speler / speelster het betreft en in welk team deze speler / speelster is ingedeeld.

Wedstrijdsponsor DESK - RWB

13 december 2018