NOODKREET HORECA NOG STEEDS ACTUEEL!!!

06 februari 2019
Wie gaat helpen???

Eind oktober deden we een oproep voor ondersteuning horeca. Door allerlei factoren hebben we te maken met structurele onderbezetting waarvan jullie mogelijk al een aantal keren gemerkt hebben dat bijvoorbeeld frituur gesloten blijft.

Voor een vereniging met bijna 1000 leden moet het toch mogelijk zijn om dit probleem intern op te lossen. We vragen dan ook nogmaals om hulp. Met name voor de zaterdag- en zondagmiddag voor zowel bar als frituur.

Of je nu een hele middag kunt of een paar uur, iedere week of een keer per X weken. Alle hulp in alle mogelijke vormen is wenselijk.

Mocht je zin hebben of iemand weten dan graag een berichtje naar horeca@vvdesk.nl,of spreek iemand aan van bestuur of huidige barmedewerkers. Zij zorgen er dan voor dat je info op juiste plek komt.

Wie zorgt dat we ons clubhuis optimaal kunnen bezetten en onze belangrijke bron van inkomsten kunnen behouden??

De inschrijving is geopend.  Meer >

Horecateam op sterkte!