Een hoop jubilarissen bij DESK

20 februari 2019
Stuk voor stuk toppers!

We blikken nog even terug op iets moois - mocht u het gemist hebben: tijdens de Algemene Leden Vergadering van 18 januari zijn dit jaar maar liefst 16 jubilarissen gehuldigd. Met karakteristieke verhalen en spitsvondige gebeurtenissen wist voorzitter Jacques van Heijst de betrokkenen in positieve zin te raken. Degenen die 25 jaar lid zijn werden collectief gehuldigd. Daarna was het de beurt aan de 40 jarigen die aan DESK verbonden zijn: Pierre, Jan, Stan en Ton. Een aparte benadering kregen de dames Dory, Jannie en Caroline die aan de wieg gestaan hebben van het vrouwenvoetbal. Tenslotte kwamen de leden die al een halve eeuw trouw zijn aan v.v. DESK aan bod: Noud, Jac en Richard. Ook hier rolden de anekdotes uit het verleden over de vloer, vermengd met veel waardering voor de rol ze bij onze vereniging vervuld hebben. Stuk voor stuk toppers!

25 jaar lid: Giel van den Boom, Jaap Coomans, Niek Groenendaal, Gijs Heijda, Jeroen Klijn, Patrick Klis, Roel van de Mee, Ruud van den Noort

40 jaar lid: Dory Balvers, Ton Brouwers, Jan Grootswagers, Jannie Klerx, Caroline van Laarhoven, Stan Laros, Pierre Pooters, Twan Roestenberg, Joep Wijgerde

50 jaar lid: Richard Govers, Jac Klerx, Noud van de Wiel

80 jaar lid: Gerard Wagemakers