Inleveren aanmeldingsformulieren voor versterking van ons Horecateam

13 maart 2019
www.vvdesk.nl
Wij zien jou heel graag terug achter de bar of frituur bij DESK!

Dinsdag jl. 26 februari zijn de leiders van alle teams uitgenodigd voor een vergadering in het clubhuis over de horecaproblematiek. We hebben immers te weinig ‘handjes’ in kantine en frituur. Voorzitter Jacques van Heijst heeft in een gloedvol betoog een beroep op alle leiders gedaan om als tussenpersoon te dienen naar spelers en ouders/verzorgers van onze jeugdafdeling om het horecateam te versterken.

Een zeer groot aantal leiders heeft hier gehoor aan gegeven. Onze dank daarvoor! Ze hebben de leden van hun team en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over de ontstane situatie. Door middel van het invullen van een aanmeldingsformulier hopen we voldoende bezetting te krijgen in ons clubhuis.

De aanmeldingsformulieren kunnen door de leiders tot en met zondag 17 maart in de speciaal gemaakte postbus ingeleverd worden in de kantine. Het bestuur hoopt dat vele leden, ouders/verzorgers zich zullen aanmelden om op deze manier de openingstijden van bar en frituur te kunnen handhaven.

DESK 1 speelt twee derby's.  Meer >

Alle teams zijn bekend! Meer >