Dringend verzoek omtrent trainingen en wedstrijden

23 augustus 2018
Beste trainers/leiders/spelers,

Zo langzamerhand is ieder team weet actief op de velden. We willen daarom weer even laten weten wat we binnen DESK verwachten van de trainers/leiders:

Trainen op het juiste veld
Kijk svp op het trainingsschema (site en bij de kleedkamers) waar je team is ingedeeld (kijk iedere keer weer! Ivm wijzigingen). Mochten er andere activiteiten zijn, dan hangt er een aankondiging bij de kleedkamers.

Niet trainen op graswedstrijdvelden

Op de graswedstrijdvelden (A, C en D) kan niet getraind worden (ook niet voor een rondo, warming-up of onderlinge partijen). Deze velden worden alleen ingezet na goedkeuring van consul en wedstrijdsecretariaat (dus alleen voor wedstrijden, indien er groen licht is!).

Doeltjes van het veld af

Verder is het noodzakelijk dat de doeltjes (en ander materiaal) na een training van de velden worden gehaald, dit is een dringend verzoek van het onderhoudsteam.

We hopen op ieders medewerking!

www.vvdesk.nl
Een hoop teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker! Meer >

www.vvdesk.nl
Het seizoen is net begonnen voor de Kanjers van DESK en kan nu al succesvol betiteld worden. Meer >