Nieuws

Een positieve update over de horecaproblematiek!

03 april 2019
www.vvdesk.nl
Vele handjes maken licht werk!

Afgelopen dinsdag 2 april is een bijna twintigtal aanwezig geweest in de kantine van vv DESK. Deze personen - spelers, ouders, supporters en familie van DESK-leden -hebben zich bereid gevonden om de acute horecaproblematiek op te lossen. Mede door intensieve benadering van bestuurslid Max Mertens, en n.a.v. van de meeting met leiders in februari, zijn er vele nieuwe handjes geboden om de bardiensten in ons clubhuis te draaien!
 

De komende tijd zullen we dus een hoop nieuwe gezichten achter de bar zien; deze vrijwilligers vullen de grote gaten in (vooral de weekenden) en helpen de club hiermee ontzettend!!! De eerste nieuwelingen zijn vorige week donderdag al gestart: Nick Mertens en Rik Luijten (zie foto) draaiden hun eerste bardienst. Toppers!!

Volgende week volgt een tweede meeting met vrijwilligers die óók bardiensten gaat draaien. Uiteraard zijn we nog altijd op zoek naar extra handjes, dus wie het ook leuk lijkt om incidenteel (bijv. 1x in de 6 weken) een paar uurtjes mee te draaien, kan even een mailtje sturen naar horeca@vvdesk.nl.


Het bestuur


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven