De vrijwilliger van het jaar is... Susanne Landzaat!

14 april 2019
'Een gruwelijk goede kandidate'

Afgelopen vrijdag vond de vrijwilligersavond plaats en die avond werd bekend wie de vrijwilliger van het jaar is. Dat werd niemand minder dan Susanne Landzaat. “Een gruwelijk goede kandidate” werd ze genoemd in de nominaties die we hebben ontvangen. Er is dit jaar gekozen voor een vrijwilligster die al jarenlang op haar bescheiden wijze voor de noodzakelijke aanvoer van leden van onderaf zorgt, onze kanjers.

Alweer enkele jaren geleden maakte ze vanaf haar 18e furore  in Dames 1. Tussendoor is Susanne even overgestapt naar ODC in de hoofdklasse. Daarna is ze weer teruggekomen.

Volgens inside information via DESK heeft ze een Desser als levenspartner ontmoet: Wouter Pepping. Ze hebben samen drie kinderen gekregen die alle drie met veel enthousiasme de geel-blauwe kleuren verdedigen, Jip, Pleun en Ties.

Na de terugkeer bij DESK bleek al snel dat de toekomst van Susanne zou gaan liggen in het als vrijwilligster trainen van jonge meisjes. Aan die stap hebben de soortgelijke genen van Pleun beslist bijgedragen. Met veel plezier en inzet verzorgt ze wekelijks de trainingen. Susanne is daarom benoemd tot vrijwilligster van het jaar!

Ze kreeg uit handen van voorzitter Jacques van Heijst een oorkonde met daarop de tekst.

Vrijwilligster van het jaar 2019 Susanne Landzaat vanwege haar onomstreden spilfunctie in de afdeling jeugdvoetbal die tot uiting komt door haar intensieve werving op basisscholen  voor het meisjesvoetbal, de organisatie van jaarlijkse clinics voor meisjes, als fanatiek trainster van Jo12-3M en als organisatrice van het zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd.

Susanne is een gouden sieraad voor onze jeugdafdeling!!

Ze nam de oorkonde in bezit vergezeld van bloemen, een enveloppe met inhoud en haar naam, onder applaus, en schreef daarna haar naam op de bekende Wall of Fame in het clubhuis!

Bekijk hier alle foto's van de avond.

Op naar een welverdiende vakantie. Meer >

Een mooi einde van het seizoen.  Meer >