Nieuws

Wát een topweekend op de Eikendijk!

16 april 2019
www.vvdesk.nl
Lekker nagenieten!

1. Vrijdag 12 april: een sfeervolle vrijwilligersavond

2. Vrijdag 12 april: Susanne Landzaat vrijwilligster van het jaar

3. Zondag 14 april: DESK 2 zet een 0-3 achterstand om in een 4-3 overwinning

4. Zondag 14 april: een zeer drukbezochte 65+ leden middag

5. Zondag 14 april: DESK 1 wint de topper tegen T.S.C. met 3-1

 

“Dat ik zo’n weekend op mijn oude dag als DESK-lid mog mag meemaken, dat is toch de kers op de taart”, aldus een van de 65+ leden van onze vereniging op zondag rond de klok van 17.00 uur na de spannende wedstrijd van ons eerste heren elftal.

 

Vrijwilligersavond

De aftrap voor dit geweldige weekend was op vrijdagavond in handen van voorzitter Jacques van Heijst, die rond de 150 vrijwilligers verwelkomde met een treffende toespraak. Hij roemde deze categorie Dessers met de tekst:

“Jullie zijn de bron die het meest geld oplevert.”

“Jullie zijn de bezitting die het grootste bedrag vormt.”

“Jullie zijn de voornaamste groep die voor verbinding zorgt”, aldus Jacques.

Een aantal zelf aangemelde Dessers zorgden zowel in de bar als in de frituur voor een hapje en een drankje. Met voor iedereen ‘een frietje met’ en een surprise na afloop, mogen we spreken van een prachtige DESK-avond in ons clubhuis.

 

Susanne Landzaat, een gouden sieraad voor onze jeugdafdeling

Het hoogtepunt van de avond was uiteraard het benoemen van Susanne Landzaat tot vrijwilligster van het jaar. In het pas op het laatste moment voor Susanne bijzijn van man Wouter en de kinderen Jip, Pleun en Ties genoot Susanne met volle teugen van de huldiging die plaatsvond door voorzitter Jacques van Heijst. Zie elders op onze site een artikel hierover.

 

DESK 2

Wat DESK 1 enkele decennia eerder ooit lukte om bij Vlissingen uit een 0-4 achterstand in de rust om te zetten in een 6-4 overwinning, dat huzarenstukje was dit weekend ook op Eikendijk te zien: ons heren tweede elftal onder de bezielende leiding van Niels en Huub Janseen en Peter van Wezenbeek speelde het klaar om na een 0-3 achterstand toch nog een nipte overwinning te behalen van 4-3. Chapeau heren! Knap wat jullie wederom in deze competitie presteren.

 

Drukbezochte 65+ middag.

Voor het derde jaar op rij werden alle 65+ leden met hun partner vanaf 12.00 u tot 18.00 u uitgenodigd voor een gezellig samenzijn, waarbij de ontmoeting met elkaar het doel vormde. Een gevarieerd programma kregen deze Dessers voorgeschoteld waaronder een welkom door secretaris Christ van Wezel, een uitstekend verzorgde wedstrijdbespreking door trainer Tom Heijkoop, een inspirerende inleiding door bestuurslid Wim Nuijten over ons jeugdvoetbal, dat alles vergezeld van koffie/thee met een petitfourtje met DESK-logo en een kop soep met broodjes. Dat alles werd verzorgd door de belangeloze medewerking van Anke, Gerardo, Jan, Marie-José, Marjo, Monique en Mieke. Voor het juist raden van de uitslag van de wedstrijd tegen T.S.C. werd door MITRA Kaatsheuvel een luxueus drankenpakket beschikbaar gesteld. Toeval of niet, vorig jaar raadde de moeder van Milorad Klijn de juiste uitslag, dit jaar deed vader Henk dat!

Vriendelijke woorden na afloop van onze 65 pussers met een hoge mate van dankbaarheid werden in ontvangst genomen.

 

Apotheose: DESK zet een goede stap richting….

In een spannende wedstrijd met een aangenaam zonnetje als toegift, gadegeslagen door vele toeschouwers, presteerde ons vlaggenelftal het om de zespuntenwedstijd in klinkende munt om te zetten. Met een ruststand van 1-1 en een eindstand van 3-1 mogen we ons langzamerhand gaan opmaken voor het doel dat trainer Tom Heijkoop vanaf het begin van de competitie gesteld heeft: het kampioenschap. Met het enthousiasme, de veerkracht en de kwaliteit die op het veld loopt, moet het mogelijk zijn om in de resterende wedstrijden dat doel te behalen.Er volgen nog thuiswedstrijden tegen Bavel, Gilze en Waspik en uit moet er nog gespeeld worden tegen Baardwijk, UVV en S.C.O. We wensen het team van Tom veel succes toe.

 

Het bestuur

 

 


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven