Gele en rode kaarten voor rekening ontvanger

26 augustus 2018
www.vvdesk.nl
Evenals vorig seizoen worden de kosten van gele en rode kaarten doorberekend aan de ontvanger van de kaart.

Dit geldt niet alleen voor spelers/speelsters, maar ook voor trainers, leiders en begeleiders.

Onderstaand de regels zoals die gelden met ingang van het seizoen 2018-2019:

1. Alle directe rode kaarten worden doorbelast.
  2. Waar sprake is van 2x geel in dezelfde wedstrijd, dus rood, wordt de rode kaart doorbelast.
  3. Na gele kaart 3 wordt iedere volgende gele kaart doorbelast, dus 4, 5, 6 enz.
    Dit laatste vanwege het signaal naar betrokkene: de grens is bereikt en de club neemt de kosten voor de volgende kaart niet meer voor haar rekening.
  4. De kosten zijn:
    Voor senioren: € 26,50 voor een directe rode kaart en voor rood na 2x geel. Voor geel vanaf de vierde gele kaart: telkens € 26,50.
    Voor jeugdspeler: € 15,- voor een directe rode kaart en voor rood na 2x geel. Voor geel vanaf de vierde gele kaart: telkens € 15,-.
  5. Het niet betalen van een doorbelaste kaart kan tot gevolg hebben dat er een speelverbod wordt opgelegd.

De inschrijving is geopend.  Meer >

Horecateam op sterkte!