Rosé team op trainingsweekend

19 mei 2019
Een enerverend weekend.

Het is een feit! Het rosé team is op trainingsweekend geweest. De locatie bleef tot op de laatste dag geheim. Uiteindelijk bleek het een echt kamp, een locatie met blokhutjes en kampvuurmogelijkheden. Zaterdag werd het serieus. Er is flink wat techniek verbeterd. Hierdoor hopen de dames volgend seizoen nog beter te presteren. Er is hard gewerkt aan techniek en balgevoel, een onderling toernooitje om dit in de praktijk toe te passen. Lekker gebarbecued, daarna Duncan toegejuicht terwijl we om het kampvuur genoten van een (of wat meer) drankje(s). De volgende ochtend hebben we een bootcamp gedaan, waarin boksen voorkwam, hierdoor hebben we onze verdediging verbeterd.

Via deze weg willen we de organisatie bedanken voor dit enerverend/knallend weekend!

Jarenlang hard werken is beloond! Meer >

www.vvdesk.nl
Evenals vorig seizoen worden de kosten van gele en rode kaarten doorberekend aan de ontvanger van de kaart. Meer >

www.vvdesk.nl