DESK Kanjers M4 debuteert

01 september 2018
www.vvdesk.nl
Ook voor de Kanjers van DESK M4 stond er vandaag een toernooi op het programma.

Onder leiding van leider/coach Paul Pompert stonden de zes toppers te stuiteren voor de aftrap van het toernooi.

De Kanjers van DESK M4 worden dit seizoen vertegenwoordigd door: Luuk Pottgens, Minck Pompert, Dani Landzaat, Teun van Heesch, Emelis Polumickas en Maurits de Wijs. De openingswedstrijd van DESK is tegen de FC Tilburg M1. Het toernooi wordt gevolgd door de tweede wedstrijd tegen vv Helvoirt en daarna is de gastheer Gudok de oponent van DESK.

Onder het genot van een stralende zon op het sportpark van tsv Gudok wordt de laatste wedstrijd gespeeld. DESK neemt het op tegen het tweede van FC Tilburg. Na de vierde wedstrijd wordt het toernooi afgesloten en keren de spelers voldaan huiswaarts.

DESK M4 debuteert met twee winstpartijen en twee gelijke spelen en mag zich daarna ongeslagen noemen als deelnemer van het Kanjertoernooi bij Gudok.

DESK1 pakt periodetitel!

18 november 2018