Nieuws

DESK JO11-1 sluit seizoen af met potje tegen de ouders

03 juni 2019
www.vvdesk.nl
Dé wedstrijd van het seizoen!

Op zaterdagochtend om 11:15u stond dé wedstrijd van het seizoen op het programma voor DESK JO11-1. De ouders tegen de jeugd. Een flink beladen wedstrijd bij de jeugd van DESK, die gebrand was om de ouders eens een flink pak rammel te geven. 

Bij de jeugd van DESK stonden Ché Cleijn, Ruben Smit, Ties van Laarhoven, Tygo van Gorp, Kian v/d Power, Timm de Jong, Julian Smit, Lucas De Sasso in de 6 tegen 6 opstelling op veld C. Onder leiding van Thyn Jol Jr. traden de ouders het veld op. 

De opstelling bij de ouders was als volgt: op doel Peter v/d Velden, in de defensie Peter van Laarhoven, Henk Smit, Dieter Cleijn en Dick Delsasso. In de voorhoede was er plaats voor Lars Damen, hoofdtrainer DESK JO11-1 en Dennis van Gorp. 

De wedstrijd ging in rap tempo en golfde op en neer. Scheidsrechterlijke dwalingen en discutabele beslissingen werden over het hoofd gezien. De leidsman kwam de middencirkel niet uit en liet veel toe tijdens de wedstrijd. 

Het doelpunten aantal werd door de ouders flink opgeschroefd, maar DESK JO11-1 wist toch terug te komen en de stand gelijk te trekken. Vooral in de tweede helft speelde de ploeg van DESK JO11-1 de ouders kapot tijdens de warme zaterdagochtend. 

Een gruwelijke charge op Cleijn werd over het hoofd gezien. Een brute tackle door Timm de Jong op de oude knoken van Cleijn zorgde dat hij op eigen helft met rollen begin en bijna bij het doel van de tegenstander stopte met rollen. 

Een kapotte knie was het resultaat nadat de noppen in het gewricht waren gezet. Al snel werd er verzorging toegestaan op het veld, waarna de wedstrijd weer verder kon. 

DESK JO11-1 maakte heerlijke treffers en wist de ouders over de knie te krijgen met 1 doelpunt verschil. Een gezellige warme en felle wedstrijd werd afgefloten en het seizoen voor DESK JO11-1 zit er op.

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven