Ook dit seizoen geldt: graag de doeltjes opruimen!

16 augustus 2019
Is een kleine moeite.

Er wordt weer volop getraind en de eerste (oefen)wedstrijden staan voor de deur. Graag willen we de traditie van vorig seizoen doorzetten en iedereen vragen na afloop de doeltjes van de trainingsvelden te halen. Dit zodat de velden belijnd en onderhouden kunnen worden. De doelen moeten ook van het kunstgrasveld gehaald worden omdat dit geveegd wordt!

Daarom nog even de regels ter attentie:

Trainen op het juiste veld
Kijk svp op het trainingsschema (site en bij de kleedkamers) waar je team is ingedeeld (kijk iedere keer weer! Ivm wijzigingen). Mochten er andere activiteiten zijn, dan hangt er een aankondiging bij de kleedkamers.

Niet trainen op graswedstrijdvelden

Op de graswedstrijdvelden (A, C en D) kan niet getraind worden (ook niet voor een rondo, warming-up of onderlinge partijen). Deze velden worden alleen ingezet na goedkeuring van consul en wedstrijdsecretariaat (dus alleen voor wedstrijden, indien er groen licht is!).

Doeltjes van het veld af

Verder is het noodzakelijk dat de doeltjes (en ander materiaal) na een training van de velden worden gehaald, dit is een dringend verzoek van het onderhoudsteam.

We hopen op ieders medewerking!

Jarenlang hard werken is beloond! Meer >

www.vvdesk.nl
Evenals vorig seizoen worden de kosten van gele en rode kaarten doorberekend aan de ontvanger van de kaart. Meer >

www.vvdesk.nl