Nieuws

Even voorstellen: de nieuwe sponsor van vv DESK

17 augustus 2019
www.vvdesk.nl
Hoppenbrouwers Techniek.

De sponsorcommissie heeft een nieuwe sponsor weten te strikken: Hoppenbrouwers Techniek. Fijn! In dit bericht stellen we de nieuwe DESK-sponsor graag aan je voor. 
 

Wat doet Hoppenbrouwers Techniek precies?

Hoppenbrouwers Techniek is een modern technisch installatiebedrijf met ruim 1000 medewerkers.

De oorsprong van Hoppenbrouwers ligt in Udenhout. Inmiddels maken we vanuit 9 vestigingen mooie projecten voor zakelijke en particuliere klanten. Op gebied van techniek bieden we het complete dienstenpakket: Zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig en van beveiliging tot duurzame energie, voor nieuwbouw of verbouw. Ook voor alle service vraagstukken ben je bij Hoppenbrouwers aan het goede adres. Onze missie? ‘De beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.’ De filosofie hierachter: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast werken we veel samen met scholen. We zijn er erkend leerbedrijf en jaarlijks starten meer dan 100 leerlingen die we in huis opleiden tot technische vakmannen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

 

Wat is de affiniteit van Hoppenbrouwers techniek met sport?

Bij Hoppenbrouwers staan onze medewerkers op nummer “1”. Als zij zich goed voelen, zien we dat terug op de werkvloer. Sporten is een goede uitlaatklep en het houd je gezond, dit willen we dan ook altijd stimuleren! Daarnaast vinden we het belangrijk om aan onze lokale betrokkenheid te werken. Het verenigingsleven is daar een belangrijk onderdeel van, daarom ondersteunen we graag verenigingen uit de regio. Ook zijn er Hoppenbrouwers collega’s bij v.v. DESK betrokken, wat de verbinding nog eens extra versterkt.

 

Wat zouden jullie onze leden nog willen meegeven?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, BBL-ers, duaal-studenten en stagiairs. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of gewoon geïnteresseerd wat Hoppenbrouwers voor jou kan betekenen? Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor meer informatie!

 

Tot slot wensen we iedereen een geslaagd voetbalseizoen!

 

Extra: op maandag 13 mei 2019 organiseren wij weer een banenavond op al onze vestigingen.

Meer info hierover vind je op onze website: https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/actueel/evenementen/banenavond-13-mei/


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven