Nieuws

Let op: trainingsschema gewijzigd!

18 augustus 2019
www.vvdesk.nl
Even checken dus!

De meeste teams beginnen vanaf morgen (maandag 19 aug.) aan de trainen. Er zijn last-minute nog wat wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema (zie schema hier). Dit zijn wijzigingen omtrent trainingsdagen en/of trainingstijden, velden en kleedkamers. Kijk dus goed waar je team staat ingedeeld (en deel zoveel als mogelijk is met je team).

Op de site staat alleen welk veld je traint, bij de kleedkamers hangt een overzicht waar je op het veld bent ingedeeld. Op sommige tijdstippen is het krap. Het motto is daarom: laten we beginnen en na een aantal weken kijken wat er mogelijk is. Jullie wordt gevraagd met elkaar te overleggen zodat iedereen toch een plekje heeft (dus niet claimen).

Op het schema kunnen namelijk fouten staan, deze graag terugkoppelen aan William Saleming (jeugd) via wsal.desk@gmail.com of Thijs Dingemans (senioren) via communicatie@vvdesk.nl.

Denk erom: aanpassingen met pen/potlood/etc op het trainingsschema gelden niet! Als wij iets aanpassen, dan maken we een nieuwe print.

Let ook goed op of de teams hun kledin/tassen in een kast moeten doen, geld ook voor senioren teams! Gebeurt dit niet, dan graag met de desbetreffende trainer in overleg.

LET WEL: op maandag trainen er nog selectieteams en kan het allemaal wat krapper/anders zijn. Zij trainen niet iedere maandag (als het goed is, trainen zij niet op 19 aug - 2 sep, en wel op 25 aug, 9 en 16 sep: maar het kan zomaar zijn dat die trainingen niet doorgaan of in afgeslankte vorm zijn!).

VERDER: graag na een training altijd de doeltjes van de velden halen, dit ivm onderhoud overdag (ook veld B), maar ook ivm het belijnen van de velden. De nieuwere wedstrijddoeltjes dienen zoveel mogelijk op veld B te blijven (dus niet op veld E, F, G), dit ivm wedstrijdjes op zaterdag.

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven