Nieuws

Technisch Beleidsplan 2020 - 2025

23 augustus 2019
www.vvdesk.nl
Wie denkt mee?

In 2014 heeft een werkgroep, die de verschillende geledingen binnen onze vereniging vertegenwoordigde, een Technisch Beleidsplan ontwikkeld. Wat betreft de uitvoering van een deel van het plan zijn op het einde van het afgelopen seizoen bij een aantal leden interpretatieverschillen ontstaan. Dat heeft geleid tot veel overleg tussen het bestuur, de commissie afdeling jeugd en de technische commissie seniorenvoetbal.

 

Ons Technisch Beleidsplan is geschreven voor de periode 2015-2020. Dat betekent dat voor de komende jaren het huidige beleidsplan geactualiseerd dient te worden. Om dit te realiseren nodigt het bestuur wederom leden uit die zitting willen nemen in een werkgroep Technisch Beleidsplan o.l.v. een of meerdere procesbegeleiders van de K.N.V.B.

 

Het bestuur denkt aan een groep van 15 personen evenwichtig vertegenwoordigd over de vereniging: afdeling senioren 4, afdeling jeugd 5, afdeling vrouwenvoetbal 2, veteranen 1, Old Stars 1 en Rosé dames 1 en rustende leden 1. Het is de bedoeling om in een extra A.L.V. het technisch beleid voor de komende 5 jaar vast te stellen.

 

Leden die zich beschikbaar willen stellen namens een van de geledingen kunnen dat doen per mail gericht aan secretaris@vvdesk.nl. Vermeldt daarbij namens welke groep je wilt deelnemen. Indien er per categorie meer dan vermelde aantallen leden zich aanmelden, vindt er een loting plaats. Het zich beschikbaar stellen kan tot 15 september 2019.

 

Het bestuur


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven