Nieuws

Stem op DESK en vul samen onze clubkas!

14 september 2018
www.vvdesk.nl
Stem ook op DESK tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe fantastisch zou het toch zijn als we onze clubkas vullen met dank aan jou? Dat kan namelijk, mits je lid bent van Rabobank De Langstraat! Net als elk jaar doet DESK ook in 2018 mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en dat betekent dat er weer geld binnengehaald kan worden voor onze vereniging. 
 
Jouw stem is geld waard!
Als lid van Rabobank De Langstraat mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op onze vereniging. Beslis mee en steun DESK! De stemperiode is van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. Je kunt onze vereniging vinden - zodra de stembus is geopend - onder de naam DESK. Geen 'vv' of 'v.v.' ervoor dus!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. 

Let op: alleen leden van Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 2 september 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/leden.

 
www.vvdesk.nl
Een hoop teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Het seizoen is net begonnen voor de Kanjers van DESK en kan nu al succesvol betiteld worden. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Stuur je wedstrijdverslagen en foto's in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie wil vergaderen bij DESK, moet verplicht een ruimte reserveren! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven