Nieuws

Meld je aan voor de gratis proeftrainingen bij de DESK-meisjes

27 oktober 2019
www.vvdesk.nl
Kom jij ook?

Dat het vrouwen- en meisjesvoetbal in de lift zit is een feit. Het is steeds populairder om als meid te gaan voetballen en wat is er dan leuker om samen met jouw vriendinnen te voetballen bij DESK?

Sinds kort wordt er ook training gegeven door oud-speelster Nienke Damen van SteDoCo. Nienke heeft in de hoogste divisie vrouwenvoetbal van Nederland gespeeld en brengt de meiden flink wat extra voetbal bij samen met trainers Susanne Landzaat en Jelle Hakkert.

Op donderdag 7 november starten er proeftrainingen voor meiden in alle leeftijdscategorieën. Bij voldoende aanmeldingen kunnen de meiden in de geboortejaren 2007 en 2008 mogelijk na de winterstop al in teamverband gevoetbald worden.

Vanaf donderdag 7 november zullen er wekelijks op donderdagavond van 18:30u - 19:30u proeftrainingen gegeven worden om meisjes te laten kennis maken met het voetbal aan de Eikendijk. Voor meer informatie over deze proeftrainingen en als jij je wilt aanmelden kun je een mailtje sturen naar woutersusanne@me.com en dan zien we je graag vanaf 7 november bij DESK!

Kom gratis kennis maken met meisjesvoetbal, proeftrainen en meld je aan bij DESK voor deze trainingen via woutersusanne@me.com!

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven